Τρόποι πληρωμής/αποστολής Ελληνική έκδοση Αγγλική έκδοση
Η εταιρεία

Εμείς οι άνθρωποι του BEBE MAISON με αγάπη και στοργή φτιάξαμε έναν κόσμο για την μέλλουσα μαμά και το μωράκι της.


- Έναν κόσμο που συνδυάζει την πρωτοπορία και την μοναδικότητα.
- Έναν κόσμο που συνδυάζει την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.
- Έναν κόσμο που θα καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης μαμάς.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο και να διαλέξουμε ένα πρωτοποριακό καρότσι που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η μέλλουσα μαμά και το μωράκι της. Στο χώρο μας θα βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ξεναγήσει και θα σας δώσει συμβουλές για κάθε επίπεδο αγοράς.

Το κατάστημά μας είναι ένας χώρος 1.000 τ.μ. όπου θα βρείτε ιδέες από όλο τον κόσμο, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας.

Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε ολοκληρωμένα βρεφικά δωμάτια .Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ελάτε να το σχεδιάσουμε μαζί για να κάνουμε την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας ακόμη πιο όμορφη.

Στον πρώτο όροφο θα βρείτε την προίκα του μωρού, καλαθούνες και πορτ μπεμπέ. Θα βρείτε επίσης λίκνο ιδανικά για το δωμάτιο των γονέων. Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε μπάνια, μπανιέρες αλλαξιέρες και όλα τα βοηθήματα μπάνιου. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή από πανούλες αγκαλιάς, κουβερτούλες, σεντονάκια, σελτεδάκια και όλα αυτά τα μικρά αλλά απαραίτητα προϊόντα για την φροντίδα του μικρού σας.

Θα χρειαστείτε επίσης εσωρουχάκια, κορμάκια, φορμάκια, γαντάκια και σκουφάκια.

Στο ισόγειο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καρότσια, από επώνυμα συλλεκτικά κομμάτια έως και οικονομικά μοντέλα για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε καθίσματα αυτοκινήτου και ρηλάξ. Στο ισόγειο βρίσκεται όλος ο κόσμος της βρεφανάπτυξης, από πιπίλες και μπιμπερό έως και αποστειρωτές και βοηθήματα για τον θηλασμό. Τέλος θα βρείτε παιχνιδάκια, τρίτροχα, ηλεκτρικά αυτοκινητάκια και έξυπνες ιδέες για δωράκια.