Εμείς οι άνθρωποι του BEBE MAISON με αγάπη και στοργή φτιάξαμε έναν κόσμο για την μέλλουσα μαμά και το μωράκι της.


- Έναν κόσμο που συνδυάζει την πρωτοπορία και την μοναδικότητα.
- Έναν κόσμο που συνδυάζει την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.
- Έναν κόσμο που θα καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης μαμάς

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο και να διαλέξουμε ένα πρωτοποριακό καρότσι που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί η μέλλουσα μαμά και το μωράκι της. Στο χώρο μας θα βρείτε τον προσωπικό σας σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ξεναγήσει και θα σας δώσει συμβουλές για κάθε επίπεδο αγοράς.

Το κατάστημά μας είναι ένας χώρος 1.000 τ.μ. όπου θα βρείτε ιδέες από όλο τον κόσμο, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας.

Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε καρότσια, από οικονομικά μοντέλα έως και επώνυμα συλλεκτικά κομμάτια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία σε καθίσματα αυτοκινήτου και ρηλάξ. Εδώ βρίσκεται όλος ο κόσμος της βρεφανάπτυξης, από πιπίλες και μπιμπερό έως και αποστειρωτές και βοηθήματα για τον θηλασμό. Υπάρχουν ακόμα παιχνιδάκια, τρίτροχα, ηλεκτρικά αυτοκινητάκια και έξυπνες ιδέες για δωράκια.

Ας διαλέξουμε την προίκα του μωρού! Έχουμε μεγάλη ποικιλία σε εσωρουχάκια, κορμάκια, φορμάκια, γαντάκια και σκουφάκια. Διαθέτουμε την μεγαλύτερη συλλογή από πανούλες αγκαλιάς, κουβερτούλες, σεντονάκια, σελτεδάκια και όλα αυτά τα μικρά αλλά απαραίτητα είδη για την φροντίδα του μικρού σας. Θα βρείτε επίσης καλαθούνες, πορτ μπεμπέ, πάρκα, παρκοκρέβατα, καρέκλες φαγητού, μπάνια, μπανιέρες αλλαξιέρες και όλα τα βοηθήματα μπάνιου. Υπάρχουν επίσης όμορφα λίκνα, ιδανικά για ξένοιαστες στιγμές χαλάρωσης του μωρού και της μαμάς.

Και τέλος θα βρείτε ολοκληρωμένα βρεφικά δωμάτια. Η προετοιμασία του βρεφικού δωματίου είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ελάτε να το σχεδιάσουμε μαζί για να κάνουμε την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας ακόμη πιο όμορφη!!

Our Brands