Ανοιξιάτικος υπνόσακος 1 tog 6-18 μηνών Abstract Animal

B.3681
49.90 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
  • Pinterest

Ο ύπνος του μωρού σε ένα υπνόσακο είναι ο ωραιότερος ύπνος, καθώς το παιδί έχει πάντα την ίδια θερμοκρασία, δεν κινδυνεύει να κρυώσει ή να υπερ-ζεσταθεί, δεν κινδυνεύει να κουκουλωθεί. Για το λόγο αυτό είναι και ο ωραιότερος ύπνος για τους γονείς, ιδιαίτερα για τη μαμά που σηκώνεται διαρκώς μες τη νύχτα με το άγχος αν το μωρό κρυώνει ή έχει κουκουλωθεί και κινδυνεύει. 

 

Οι πολυβραβευμένοι υπνόσακοι Gro έρχονται από την Αγγλία, όπου μετά από έρευνα ένα 84%  των μωρών που χρησιμοποιούν υπνόσακο, κοιμούνται σε υπνόσακο Gro. Είναι βαμβακεροί, απαράμιλλης ποιότητας και ραφής και φέρουν την υπογραφή του Οργανισμού Lullaby Trust που ερευνά τον ασφαλή ύπνο των βρεφών. Πλένονται άφοβα στο πλυντήριο και μπαίνουν στο στεγνωτήριο. 

 

Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά;

Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα μωρά τους. 9 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των μωρών που όπως με Βρετανικό χιούμορ ισχυρίζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους!

 

Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του. 

 

Όταν λοιπόν αγοράζετε ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:

Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τα τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρετανικού Προτύπου (BS 8510:2009)

Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνετε από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρετανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ.

Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρετανικό Πρότυπο

Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών

Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρετανίας!

 

2.5 tog (θερμοκρασίες 16-20oC)

Πρωτοπόροι

Οι υπνόσακοι Gro ξεκίνησαν την επανάσταση στο χώρο του ύπνου των μωρών το 2000, όταν στην Αγγλία το ποσοστό των μαμάδων που χρησιμοποιούσαν υπνάσακο ήταν πολύ μικρό. Σήμερα ποσοστό μεγαλύτερο του 95% των γονιών στην Αγγλία κοιμίζει τα παιδιά τους σε υπνόσακο, κάνοντας τις παραδοσιακές κουβέρτες και σκεπάσματα να μοιάζουν παρελθόν. 

Ασφαλείς

Η εταρεία Gro δουλεύει σε στενή συνεργασία με τον Οργανισμό Lullaby Trust που προάγει τον ασφαλή ύπνο των παιδιών. Όλοι οι υπνόσακοι περιλαμβάνουν δωρεάν θερμόμετρο δωματίου και οδηγό για το πως να ντύσετε το μωρό σας μέσα από τον υπνόσακο ανάλογα με τη θερμοκρασία στο δωμάτιό του. 

Ποιότητα και αισθητική

Στη Gro υπερβαίνουν τα κανονικά όρια για να διασφαλίσουν ότι οι υπνόσακοι είναι άριστης ποιότητας και από τα υψηλότερης ποιότητας υλικά. Όλοι οι υπνόσακοι Gro είναι απολύτως σύμφωνοι με τα Βρετανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Για την ακρίβεια το τελευταίο Βρετανικό πρότυπο για τους υπνόσακους, βασίστηκε σε δικές τους αρχικές προδιαγραφές για την ασφάλεια του βρέφους. 

Πολυβραβευμένοι

Κάθε χρόνο η εταιρεία Gro κερδίζει βραβεία που επιβεβαιώνουν την προτίμηση των μαμάδων αλλά και την αναγνώριση της ποιότητάς τους από τον Κλάδο των Βρεφικών Ειδών. Είναι ενθουσιασμένοι που και φέτος κερδίσανε Χρυσά Βραβεία, ως το καλύτερο βρεφικό προϊόν. Σήμερα η Gro Bag απαριθμεί 4 Χρυσά Βραβεία Mother and Baby και 2 Βραβεία Πρακτικού Γονέα. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι η προτίμηση των μαμάδων που τους έχει κατατάξει στο πρώτο προϊόν της κατηγορίας με περισσότερους από 3 εκαττομύρια υπνόσακους να έχουν πουληθεί στην Αγγλία μέχρι στιγμής.

 

 

Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά; 
 
Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα μωρά τους. 9 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των μωρών που όπως με Βρετανικό χιούμορ ισχυρίζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους! Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του.

 

Αγοράζοντας για το μωρό σας ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:

  • Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρεττανικού Προτύπου (BS 8510:2009)
  • Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνεται από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρεττανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου 
  • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ. 
  • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρεττανικό Πρότυπο 
  • Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών
  • Παίρνετε και ένα δωρεάν θερμόμετρο εσωτερικού χώρου με οδηγίες πως να ντύνετε το μωρό σας κάτω από τον υπνόσακο, ώστε να είστε πάντα σίγουρες ότι χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο σωστά και για τον καλύτερο και ασφαλέστερο ύπνο του μωρού σας
  • Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρεττανίας!

Τι είναι το Lyllaby Trust

To Lullaby Trust (παλιότερα γνωστό ως το Ινστιτούτο Έρευνας των Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου) είναι ο κορυφαίος Βρετανικός Οργανισμός που ερευνά τους θανάτους βρεφών, με σκοπό να προάγει την υγεία των βρεφών και να υποστηρίξει τις οικογένειες θυμάτων. Εκτιμάται ότι περισσότερες από 20.000 ζωές έχουν σωθεί χάρη στο έργο του και στα project ευαισθητοποίησης νέων γονιών που οργανώνει. 

Η εταιρεία Gro εργάζεται σε στενή συνεργασία με το Lullaby Trust από το 2000 και βοηθά τους γονείς να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά τους. Έχουν χρηματοδοτήσει την έρευνα αλλά και καμπάνιες ευαισθητοποίησης του Lullaby Trust και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες και τις οδηγίες που αντλούνε για το σχεδιασμό των προϊόντων τους, αλλά και για να τις μοιράζοντε μαζί σας. 

Πρόσφατα έχουν εκδώσει έναν οδηγό ασφαλούς ύπνου των μωρών με σκοπό τη διάδοση της καμπάνιας "Μείωση των Κινδύνων" σε κατά το δυνατόν περισσότερους γονείς. Το Lullaby Trust ήταν και παραμένει ο μόνος ειδικός για τον ύπνο των μωρών. Από όλες τις φιλανθρωπίες που θα μπορούσανε να υποστηρίξουνε, το Lullaby Trust είναι αυτό που επιλέγουνε, καθώς οι αντικειμενικοί σκοποί του ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς τους για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για εσάς και το μωρό σας. 

Tog σημαίνει πόσο χονδρός θα είναι ο υπνόσακός σας και για ποιες θερμοκρασίες δωματίου προορίζεται. Οι υπνόσακοι GroBag που έρχονται στην Ελλάδα είναι μέχρι 2.5 tog καθώς η θερμοκρασία μέσα στα σπίτια σπάνια είναι κάτω των 16°C.

Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 24-26°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog

Αν το δικό σας πάπλωμα είναι για παράδειγμα 6 tog και λογικά απορείτε πως το παιδί δεν θα κρυώνει μέσα σε ένα υπνόσακο 2.5 tog σκεφτείτε ότι ο υπνόσακος τυλίγει το παιδί και από την κάτω του πλευρά, ενώ εσείς με το πάπλωμα απλά σκεπάζεστε. Οι υπνόσακοι GroBag είναι εγγυημένα οι πλέον ασφαλείς υπνόσακοι. Οι προδιαγραφές τους έχουν τεθεί σε συνεργασία με το Lullaby Trust τον Βρετανικό Οργανισμό που ερευνά τα θέματα ασφαλούς ύπνου των μωρών για να είστε απόλυτα σίγουροι για την ασφάλεια του μωρού σας. 

Δείτε Ακόμη

  • Έκπτωση 10%
47.10  42.30 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 42.30 €
Yπνόσακος Tender 1.0 tog Flex elephants εκρού
Με αποσπώμενα μανίκια
47.10  42.30 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 42.30 €
43.60  39.24 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 39.24 €
47.10  42.30 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 42.30 €
43.60  39.24 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 39.24 €
43.60  39.24 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 39.24 €