Χειμωνιάτικος υπνόσακος Grobag Steppee 2.5 tog 6-18 μηνών Happy Clouds

B.3689
45.90 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
  • Pinterest

Ξυπνήστε! Έτοιμοι για παιχνίδι;
Τον ολόσωμο υπνόσακο Steppee τον φοράτε και ξενοιάζετε από τις κουβέρτες και τα παπλώματα.

Ο υπνόσακος Steppee χαρίζει στο μικρό σας την ελευθερία να περπατήσει, να πηδήξει και να παίξει διατηρώντας το ταυτόχρονα άνετο όλο το βράδυ. Τα χέρια και τα πόδια είναι ελεύθερα να κινούνται και είναι ιδανικός για τα δραστήρια παιδιά!

Σχεδιασμένο για την υγιή ανάπτυξη των ισχύων
Το Steppee είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διασφαλίζει ότι τα πόδια του παιδιού μπορούν να πάρουν τη θέση του "βατράχου" καθώς κοιμούνται που είναι σημαντική για τη σωστή και υγιή ανάπτυξη των ισχύων του. 

Πόδια μέσα ή πόδια έξω; Εσείς επιλέγετε.

Το Steppee έχει ποδαράκια με αντιολισθητικά σημεία στο κάτω μέρος που τους δίνει την ελευθερία κινήσεων, να τεντωθούν και να τρέξουν στις δικές τους δραστηριότητες! Μπορείτε να αφήσετε τα ποδαράκια του ξυπόλητα ή να τα καλύψετε γυρνώντας το ύφασμα.

 

Το πολύ απαλό υλικό από βαμβάκι διατηρεί το μικρό σας ζεστό, αλλά όχι πολύ ζεστό όταν κοιμάται, διατηρώντας το σε μια άνετη θερμοκρασία χωρίς να χρειάζεται να το σκεπάσετε με κουβέρτες ή παπλώματα. Και όταν είναι η ώρα να ξυπνήσει, μπορεί άνετα να τεντωθεί, να στριφογυρίσει τα δάχτυλά του και όταν είναι έτοιμο να σηκωθεί να το κάνει με ασφάλεια και να ξεκινήσει ευχάριστα τη μέρα του.

Διαθέτει φερμουάρ 2 σημείων. Κρατήστε το μωράκι σας ζεστό και άνετο στο πάνω μέρος και ανοίξτε το φερμουάρ στο κάτω μέρος για να αλλάξετε εύκολα την πάνα του για να διατηρήσετε στο ελάχιστο την ενόχληση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Όχι κουβέρτες ή παπλώματα - το μωρό σας θα απολαμβάνει έναν ασφαλή και άνετο ύπνο, χωρίς να ανησυχείτε αν ξεσκεπάστηκε 

• Επιτρέπει στα χέρια και τα πόδια να είναι ελεύθερα - τέλειο για τα δραστήρια μικρά

• Ειδικά σχεδιασμένο για να επιτρέπει τη φυσική και υγιή ανάπτυξη των ποδιών 

• Εύκολο άνοιγμα φερμουάρ 2 σημείων για εύκολη αλλαγή πάνας τη νύχτα

• Πολύ απαλό ύφασμα βαμβάκι - κατασκευασμένο για άνεση

• Ενθαρρύνει τις υγιείς συνήθειες του ύπνου 

 
2.5 tog (θερμοκρασίες 16-20oC)

Το TOG σημαίνει Thermal Overall Grade, η οποία είναι μια μονάδα μέτρησης που χρησιμοποιείται για τον υπολογισμό της θερμομόνωσης ενός προϊόντος, συνήθως στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας. Τα μαξιλάρια και οι σάκοι ύπνου μας δίνουν μια βαθμολογία TOG σύμφωνα με τη ζεστασιά που προσφέρουν. Βασικά, όσο υψηλότερο είναι το TOG, τόσο πιο θερμό είναι το προϊόν.

Για θερμοκρασίες δωματίου 16-20°C επιλέξτε υπνόσακο 2.5 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 21-23°C επιλέξτε υπνόσακο 1 tog

Για θερμοκρασίες δωματίου 24-26°C επιλέξτε υπνόσακο 0.5 tog

 

Πρωτοπόροι

Οι υπνόσακοι Gro ξεκίνησαν την επανάσταση στο χώρο του ύπνου των μωρών το 2000, όταν στην Αγγλία το ποσοστό των μαμάδων που χρησιμοποιούσαν υπνάσακο ήταν πολύ μικρό. Σήμερα ποσοστό μεγαλύτερο του 95% των γονιών στην Αγγλία κοιμίζει τα παιδιά τους σε υπνόσακο, κάνοντας τις παραδοσιακές κουβέρτες και σκεπάσματα να μοιάζουν παρελθόν. 

Ασφαλείς

Η εταρεία Gro δουλεύει σε στενή συνεργασία με τον Οργανισμό Lullaby Trust που προάγει τον ασφαλή ύπνο των παιδιών. Όλοι οι υπνόσακοι περιλαμβάνουν δωρεάν θερμόμετρο δωματίου και οδηγό για το πως να ντύσετε το μωρό σας μέσα από τον υπνόσακο ανάλογα με τη θερμοκρασία στο δωμάτιό του. 

Ποιότητα και αισθητική

Στη Gro υπερβαίνουν τα κανονικά όρια για να διασφαλίσουν ότι οι υπνόσακοι είναι άριστης ποιότητας και από τα υψηλότερης ποιότητας υλικά. Όλοι οι υπνόσακοι Gro είναι απολύτως σύμφωνοι με τα Βρετανικά και Ευρωπαϊκά πρότυπα. Για την ακρίβεια το τελευταίο Βρετανικό πρότυπο για τους υπνόσακους, βασίστηκε σε δικές τους αρχικές προδιαγραφές για την ασφάλεια του βρέφους. 

Πολυβραβευμένοι

Κάθε χρόνο η εταιρεία Gro κερδίζει βραβεία που επιβεβαιώνουν την προτίμηση των μαμάδων αλλά και την αναγνώριση της ποιότητάς τους από τον Κλάδο των Βρεφικών Ειδών. Είναι ενθουσιασμένοι που και φέτος κερδίσανε Χρυσά Βραβεία, ως το καλύτερο βρεφικό προϊόν. Σήμερα η Gro Bag απαριθμεί 4 Χρυσά Βραβεία Mother and Baby και 2 Βραβεία Πρακτικού Γονέα. Το μεγαλύτερο βραβείο όμως είναι η προτίμηση των μαμάδων που τους έχει κατατάξει στο πρώτο προϊόν της κατηγορίας με περισσότερους από 3 εκαττομύρια υπνόσακους να έχουν πουληθεί στην Αγγλία μέχρι στιγμής.

 

 

Γιατί ένας υπνόσακος Gro διαφέρει από τους άλλους υπνόσακους στην αγορά; 
 
Ποσοστό μεγαλύτερο του 90% των νέων μαμάδων στην Αγγλία χρησιμοποιούν υπνόσακο για τα μωρά τους. 9 χρόνια πριν, όταν πρωτοεμφανίστηκαν οι υπνόσακοι Gro στην αγορά, το ποσοστό αυτό ήταν λιγότερο από 2%. Είναι τέτοια όμως η ποιότητά τους και τόσο σημαντικό το αποτέλεσμα στον αδιατάραχτο/ησυχο ύπνο των μωρών που όπως με Βρετανικό χιούμορ ισχυρίζονται στην εταιρεία Gro, έχουν αλλάξει τις συνήθειες ύπνου των μωρών όλου του Έθνους! Πέρα όμως από αυτό το γεγονός, η εταιρεία Gro αδιάκοπα από την έναρξή της, δίνει έμφαση όχι απλά στον ύπνο των μωρών, αλλά στην απόλυτη ασφάλεια στον ύπνο τους. Από το 2011 δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τον οργανισμό FSID που μετονομάστηκε σε Lullaby Trust και έκτοτε παρέα ερευνούν τα θέματα του ασφαλούς ύπνου των μωρών. Γι αυτό και μπορούν ανενόχλητα να ισχυρίζονται ότι οι υπνόσακοι Gro είναι όχι απλά οι καλύτεροι για τον ήρεμο ύπνο του μωρού,αλλά οι καλύτεροι και για την ασφάλειά του.

 

Αγοράζοντας για το μωρό σας ένα υπνόσακο Gro είστε σίγουρες ότι:

  • Διαλέγετε ένα υπνόσακο που είναι σύμφωνος με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές του Βρεττανικού Προτύπου (BS 8510:2009)
  • Διαλέγετε το μόνο υπνόσακο που προτείνεται από το Lullaby Trust, τον κορυφαίο Βρεττανικό οργανισμό σε θέματα αιφνίδιου βρεφικού θανάτου 
  • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει ελεγθεί εξονυχιστικά με διεξοδικούς ελέγχους και τεστ. 
  • Διαλέγετε έναν υπνόσακο που έχει το σωστό μέγεθος για το παιδί σας, σύμφωνο με το πρόσφατο Βρεττανικό Πρότυπο 
  • Διαλέγετε ένα υπνόσακο εξαιρετικής αισθητικής, προσεκτικά επιλεγμένων αξεσουάρ και απαράμιλλης ποιότητας ραφής και υλικών
  • Παίρνετε και ένα δωρεάν θερμόμετρο εσωτερικού χώρου με οδηγίες πως να ντύνετε το μωρό σας κάτω από τον υπνόσακο, ώστε να είστε πάντα σίγουρες ότι χρησιμοποιείτε τον υπνόσακο σωστά και για τον καλύτερο και ασφαλέστερο ύπνο του μωρού σας
  • Διαλέγετε τον αγαπημένο και πιο διαδεδομένο υπνόσακο της Μεγάλης Βρεττανίας!

Τι είναι το Lyllaby Trust

To Lullaby Trust (παλιότερα γνωστό ως το Ινστιτούτο Έρευνας των Αιφνίδιου Βρεφικού Θανάτου) είναι ο κορυφαίος Βρετανικός Οργανισμός που ερευνά τους θανάτους βρεφών, με σκοπό να προάγει την υγεία των βρεφών και να υποστηρίξει τις οικογένειες θυμάτων. Εκτιμάται ότι περισσότερες από 20.000 ζωές έχουν σωθεί χάρη στο έργο του και στα project ευαισθητοποίησης νέων γονιών που οργανώνει. 

Η εταιρεία Gro εργάζεται σε στενή συνεργασία με το Lullaby Trust από το 2000 και βοηθά τους γονείς να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τα μωρά τους. Έχουν χρηματοδοτήσει την έρευνα αλλά και καμπάνιες ευαισθητοποίησης του Lullaby Trust και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες και τις οδηγίες που αντλούνε για το σχεδιασμό των προϊόντων τους, αλλά και για να τις μοιράζοντε μαζί σας. 

Πρόσφατα έχουν εκδώσει έναν οδηγό ασφαλούς ύπνου των μωρών με σκοπό τη διάδοση της καμπάνιας "Μείωση των Κινδύνων" σε κατά το δυνατόν περισσότερους γονείς. Το Lullaby Trust ήταν και παραμένει ο μόνος ειδικός για τον ύπνο των μωρών. Από όλες τις φιλανθρωπίες που θα μπορούσανε να υποστηρίξουνε, το Lullaby Trust είναι αυτό που επιλέγουνε, καθώς οι αντικειμενικοί σκοποί του ταιριάζουν απόλυτα με τους δικούς τους για τη δημιουργία και διατήρηση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για εσάς και το μωρό σας. 

Δείτε Ακόμη

  • Έκπτωση 10%
47.10  42.30 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 42.30 €
Yπνόσακος Tender 1.0 tog Flex elephants εκρού
Με αποσπώμενα μανίκια
47.10  42.30 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 42.30 €
43.60  39.24 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 39.24 €
47.10  42.30 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 42.30 €
43.60  39.24 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 39.24 €
43.60  39.24 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 39.24 €