Κάθισμα αυτοκινήτου Inglesina Aptica XT Darwin I-Size Sequoia Green στο Bebe Maison
Sold Out

Κάθισμα αυτοκινήτου Inglesina Aptica XT Darwin I-Size Sequoia Green

& δώρο οργανωτής αυτοκινήτου

B.3634
229.00 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
  • Pinterest

Ασφαλή και άνετα ταξίδια

Το Darwin έλαβε μια εξαιρετική αξιολόγηση στις κύριες ευρωπαϊκές δοκιμές και για τους καταναλωτές σχετικά με την ασφάλεια, όπως για παράδειγμα η ADAC. Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin, εγκεκριμένο σύμφωνα με το νέο πρότυπο ECE R129 i-Size, συμπληρώνεται με τη βάση i-Size και συνοδεύει το μωρό από τη γέννηση μέχρι τα 75 εκ. σε ύψος. Μέγιστη πλευρική προστασία: χάρη στην τεχνολογία Side Head Protection Πρωτοποριακή εργονομία: το εργονομικό σχήμα, οι ευρείες διαστάσεις και η γωνία κλίσης το καθιστούν εξαιρετικά άνετο για το μωρό, διασφαλίζοντας τη σωστή στάση σώματος ακόμα και κατά τους πρώτους μήνες ζωής χάρη στο εξαιρετικά διαπνέον, μαλακό ενισχυμένο μαξιλαράκι από λύκρα. Το προσκέφαλο έχει ρυθμιζόμενο ύψος μέσω κεντρικού μηχανισμού και ιμάντες 3 σημείων που προσαρμόζονται στην ανάπτυξη του μωρού. Πρακτικός κεντρικός μηχανισμός απασφάλισης στο πίσω μέρος του πλατοκαθίσματος. Τοποθετείται και αφαιρείται εύκολα από την προαιρετική βάση, το Standup ή τον σκελετό, χωρίς τη χρήση ανταπτόρων.

Εγκατάσταση

Τοποθετείτε πάντα το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin i-Size μόνο αντίθετα προς την κανονική φορά κίνησης του αυτοκινήτου.

Το Darwin i-Size μπορεί να τοποθετηθεί με τη ζώνη ασφαλείας 3 σημείων του αυτοκινήτου ή με τη βοήθεια της προαιρετικής isofix βάσης Darwin i-Size.

Διαστάσεις και βάρη καθίσματος αυτοκινήτου Darwin
Εσωτερικό πλάτος πλάτης: 27 cm
Εσωτερικό ύψος πλάτης: 51 cm
Εσωτερικό πλάτος θέσης: 24 cm
Εξωτερικές διαστάσεις καθίσματος αυτοκινήτου: 42 x 60 x 64 cm
Βάρος καθίσματος αυτοκινήτου: 4,75 Kg