Κάθισμα αυτοκινήτου Joolz Izi Go Modular by BeSafe Blue

A.8547
263.00 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
  • Pinterest

Κάθισμα αυτοκινήτου Izi Go Modular by BeSafe

Κουμπώνει με ένα κλικ πάνω στο Joolz καρότσι σας. Κατάλληλο για τα μοντέλα Joolz Day2, Day3, Joolz Geo2 και Hub. Οι αντάπτορες πωλούνται μεμονωμένα.

Κατάλληλο για χρήση από βρέφος έως περίπου 12μηνών (40-75 εκ.). Συνδυάζει το Ολλανδικό ντιζάιν με τα σκανδιναβικά πρότυπα ασφαλείας.Διαθέτει κουκούλα με ενσωματωμένο αερισμό και UPF 50+ για να έχετε πάντα το μωράκι σας προστατευμένο από τον ήλιο. Ρυθμίζεται ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού. Διαθέτει κάλυμμα που πλένεται και δερμάτινη εργονομική λαβή μεταφοράς για να ταιριάζει ωραία με το Joolz καρότσι σας.Δένεται πάντα ανάποδα από την φορά του αυτοκινήτου.

Είναι ελαφρύ 4,2 κιλά. Διαθέτει ειδικές μαγνητικές βάτες για να τοποθετήσετε εύκολα το παιδί στο αυτοκίνητο. Οι ζώνες και το μαξιλαράκι στήριξης ρυθμίζονται με μια μόνο κίνηση.Είναι από τα πιο ασφαλή καθίσματα αυτοκινήτου καθώς διαθέτει καινοτόμα πλευρική προστασία (SIP+), η οποία αυξάνει την ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης.Το κάθισμα αυτοκινήτου Izi Go Modular by BeSafe είναι από τα λίγα καθίσματα που εναρμονίζεται με τις τελευταίες προδιαγραφές UN r 129.Τα υφάσματα βγαίνουν εύκολα για να πλυθούν και πλένονται στο χέρι.

Μπορεί να δεθεί απευθείας με την ζώνης του αυτοκινήτου ή χρησιμοποιώντας την isofix βάση της Besafe ( πωλείται μεμονωμένα). Την βάση μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και για το επόμενο κάθισμα της Besafe Izi Modular i-size (9-18 κιλά).