Κάθισμα αυτοκινήτου Britax Romer Dualfix i-size Moonlight Blue

& δώρο οργανωτής αυτοκινήτου

A.15800
579.00 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
  • Pinterest

Το DUALFIX i-SIZE είναι η πιο ευέλικτη επιλογή για το παιδί σας - από τη γέννηση έως τα 4 χρόνια (105 cm). Το κάθισμα με περιστροφή 360 μοιρών προσφέρει απόλυτη άνεση στους γονείς και τα παιδιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς τα πίσω αλλά και προς τα εμπρός. Επιπλέον, χάρη στην πλευρική περιστροφή προς την ανοιχτή πόρτα του αυτοκινήτου, η τοποθέτηση και το δέσιμο του παιδιού σας είναι παιχνίδι. Όλα συνδυάζονται με κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό και με την τεχνογνωσία της Britax-Romer στην ασφάλεια των παιδικών αυτοκινήτων το ταξίδι γίνετε απόλαυση για όλους.4 χρόνια, 200 εβδομάδες, 1500 ημέρες, 1 κάθισμα αυτοκινήτου - συνεχώς άνετα

Κατά τα πρώτα τέσσερα χρόνια της ζωής του παιδιού σας, μεγαλώνουν περίπου 52 cm. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν περάσει 8 μεγέθη ρουχισμού μέχρι να γίνουν τεσσάρων χρόνων. Το DUALFIX i-SIZE παρέχει σταθερή άνεση κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Με 12 θέσεις ανάκλησης προς τα εμπρός και προς τα πίσω, συμπεριλαμβανομένης μιας εργονομικά επίπεδης θέσης για ένα νεογέννητο και εκτεταμένο χώρο για το "μεγάλο" σας μικρό. Αυτό σημαίνει απόλυτη άνεση για τις πρώτες 1500 ημέρες της ζωής του παιδιού σας.Ποιότητα - Κατασκευασμένη στη Γερμανία

Πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη και η παραγωγή προϊόντων πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το DUALFIX i-SIZE έχει αναπτυχθεί πλήρως, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Γερμανία. Και έχει εγκριθεί μόνο μετά από πολυάριθμες δοκιμές στη σύγχρονη μονάδα δοκιμών crash. Έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα για τους πελάτες μας. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τα εξαρτήματα του καθίσματος αλλά και για τα καλύμματα και τα υφάσματα, τα οποία κατασκευάζονται στην Ευρώπη. Όλα αυτά για να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας και τα παιδιά μας είναι πάντα ασφαλείς στο δρόμο.Ρυθμιζόμενη μπάρα ανάκαμψης

Η ράβδος αναπήδησης όχι μόνο βοηθά στην αποφυγή κλίσης του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου σε πρόσκρουση, αλλά μπορεί επίσης να ρυθμιστεί κατά 8 μοίρες. Αυτό σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα τη ράβδο επαναφοράς στην πλάτη του καθίσματος του αυτοκινήτου και δίνει στο παιδί σας το 10% επιπλέον χώρο στα πόδια. 

Ανώτερη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης

Το ενσωματωμένο SICT στο εσωτερικό προσφέρει στο παιδί σας ανώτερη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης. Το SICT στο εσωτερικό κρατά το παιδί σας μακριά από την πρόσκρουση ενώ ταυτόχρονα απορροφά ενέργεια. Και δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε ή να ρυθμίζετε τίποτα - το SICT στο εσωτερικό είναι πάντα έτοιμο όταν το χρειαστείτε. 

Το Σύστημα ISOFIX της Britax Römer Link

Σε περίπτωση πρόσκρουσης, το πατενταρισμένο σύστημα ISOFIX Pivot Link κατευθύνει την δύναμη πρώτα προς τα κάτω, στο κάθισμα του οχήματος και έπειτα προς τα εμπρός, πιο απαλά - μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο τραυματισμού της κεφαλής και του αυχένα.Εκτεταμένη τοποθέτηση του καθίσματος προς τα πίσω

Τα πίσω καθίσματα αυτοκινήτου που προσανατολίζονται προς τα πίσω προσφέρουν την καλύτερη προστασία σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης - το συχνότερο είδος ατυχήματος στους δρόμους. Σε μετωπική σύγκρουση με κάθισμα που βλέπει προς τα πίσω, οι δυνάμεις σύγκρουσης κατευθύνονται προς το πίσω μέρος του καθίσματος, ενώ η υπόλοιπη ενέργεια κατανέμεται ομοιόμορφα κατά μήκος της κεφαλής, του λαιμού και του άνω σώματος. Με κάθισμα που βλέπει προς τα εμπρός, η ενέργεια της πρόσκρουσης κατανέμεται με διαφορετικό τρόπο στη δομή του καθίσματος και στο σύστημα συγκράτησης - με αποτέλεσμα να προκαλείται περισσότερη ενέργεια στο σώμα του παιδιού. Συνιστούμε στα παιδιά να ταξιδεύουν προς τα πίσω για όσο το δυνατόν περισσότερο.Θέσεις πολλαπλών κλίσεων

Κρατώντας το παιδί σας άνετο ενώ ταξιδεύετε είναι απαραίτητο. Γι 'αυτό το κάθισμα σχεδιάστηκε με πολλαπλές θέσεις ανάκλησης, προς τα εμπρός και προς τα πίσω, που μπορείτε να προσαρμόσετε με ευκολία - προσφέροντας ένα ταξίδι χωρίς στρες με ένα ευτυχισμένο παιδί. 

Βαθιά, προστατευτικά πλευρικά φτερά

Τα μαλακά, γεμισμένα πλαϊνά του καθίσματος μας λειτουργούν ως προστατευτικό κουκούλι που βοηθά στην απορρόφηση της δύναμης από μια πλευρική πρόσκρουση, μειώνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού. 

Στήριγμα κεφαλής σε σχήμα V

Ειδικά σχεδιασμένο για να ελέγχει την κίνηση του κεφαλιού του παιδιού σας, το προσκέφαλο σχήματος V εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης, ενώ παράλληλα προσφέρει απόλυτη άνεση. Επιπλέον, το προσκέφαλο και οι ζώνες πρόσδεσης μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν από το μπροστινό μέρος του καθίσματος ώστε να ταιριάζουν στο ύψος του παιδιού σας. 

Ζώνη 5 σημείων

Μια ζώνη 5 σημείων είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ασφαλίσετε το παιδί σας σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου, επειδή κρατά το παιδί σας ασφαλές και σφιχτό στο προστατευτικό κέλυφος του καθίσματος. Σε περίπτωση σύγκρουσης, η ζώνη κατανέμει τις δυνάμεις της σύγκρουσης σε 5 σημεία, δύο στους ώμους, δύο στους γοφούς και μία όπου η ζώνη λυγίζει ανάμεσα στα πόδια. Αυτό βοηθά στην προστασία του παιδιού σας από όλες τις κατευθύνσεις πρόσκρουσης. 

Ρυθμιζόμενο πόδι στήριξης

Το πόδι στήριξης παρέχει επιπλέον σταθερότητα για το κάθισμα του αυτοκινήτου μέσω του δαπέδου του οχήματος. Μειώνει την κίνηση κλίσης και περιστροφής και μειώνει τις δυνάμεις κίνησης προς τα εμπρός που ασκούνται στο παιδί σας σε περίπτωση σύγκρουσης, συμβάλλοντας στην προστασία τους. Για ασφαλή εγκατάσταση, το πόδι στήριξης μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει στο ύψος που είναι το καλύτερο για το αυτοκίνητό σας. Ο εύκολος στην ανάγνωση δείκτης σας δείχνει πότε το πόδι στήριξης είναι τοποθετημένο σταθερά στο πάτωμα του οχήματος σας.Το νέο κάθισμα DUALFIX i-SIZE κατασκευασμένο βάσει της ευρωπαϊκής οδηγίας (ECE R129) και νικητής του iF Desing Award 2018, είναι το πιο ευέλικτο κάθισμα στην κατηγορία του.

Η ασφάλεια που θα περιμένατε από την Britax - Romer

Με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος που αντιπροσωπεύει και διανέμει η ΠΕΡΑΜΑΞ ΑΕ στην Ελληνική αγορά, παραλαμβάνετε από το κατάστημα (φυσικό ή ηλεκτρονικό) την Κάρτα Εγγύησης και Προνομίων ΠΕΡΑΜΑΞ.

Μετά την ενεργοποίηση της κάρτας έχετε τα παρακάτω προνόμια

  • Αποκτάτε 1 χρόνο επέκταση εγγύησης ΔΩΡΕΑΝ
  • Δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο τμήμα service της ΠΕΡΑΜΑΞ ΑΕ
  • ΔΩΡΕΑΝ παροχή εργασίας service για πάντα