Κάθισμα αυτοκινήτου Inglesina Darwin Toddler Mystic Black i-size

B.4995
299.00 
Κατόπιν παραγγελίας 15-25 εργάσιμες ημέρες

 

Θα ενημερωθείτε άμεσα για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

+
στα Αγαπημένα
  • Pinterest

DARWIN TODDLER I-SIZE

Η συνέχεια του παιδικού καθίσματος Darwin Infant, σε συνδυασμό με τη  βάση i-Size Darwin. Εγκεκριμένο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129 (από τα 61 εκ. μέχρι τα 105 εκ. ύψους).

Τοποθετείται στην ίδια βάση με το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Darwin Infant, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παιδιού μέχρι τα 4 έτη.

Ταξιδέψτε με άνεση και ασφάλεια

Εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια για τα ταξίδια σας με το αυτοκίνητο.

Η συνέχεια του παιδικού καθίσματος Darwin Infant, σε συνδυασμό με τη βάση i-Size Darwin.

Εγκεκριμένο σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ECE R129, κατάλληλο προς χρήση από τα 61 εκ. μέχρι τα 105 εκ. ύψους (κατά προσέγγιση μέχρι την ηλικία των 4 ετών). Τοποθετείται με φορά αντίθετη από αυτή της κίνησης. Από τα 76 εκ. έως τα 105 εκ. ύψους, κατά προσέγγιση από 15 μηνών, μπορεί να τοποθετηθεί και με φορά προς την κίνηση του αυτοκινήτου.

Υψηλή προστασία σε περίπτωση πλευρικών συγκρούσεων, χάρη στην τεχνολογία Side Head Protection (SHP). Δυνατότητα ανάκλισης σε 4 θέσεις, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι. Εύκολη σύνδεση και αποσύνδεση από τη βάση μέσω κεντρικού μηχανισμού. Προσκέφαλο με δυνατότητα ρύθμισης σε 6 θέσεις μέσω κεντρικού μηχανισμού και ενσωματωμένο σύστημα πρόσδεσης που ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού.

Εγκατάσταση: Μπορεί να τοποθετηθεί με φορά προς τα πίσω από τα 61 ως τα 105 εκ. ύψους, ή τουλάχιστον μέχρι τα 75 εκ. κατά προσέγγιση μέχρι 15 μηνών. Μπορεί να τοποθετηθεί με φορά προς τα εμπρός για παιδιά από 15 μηνών, ή από τα 76 μέχρι τα 105 εκ. ύψους.

 

Βάρος: 6.9 κιλά
Εσωτερικό πλάτος πλατοκαθίσματος: 30 εκ.
Εσωτερικό ύψος πλατοκαθίσματος: 55 εκ.
Εσωτερικό πλάτος θέσης: 25 εκ.
Εξωτερικές διαστάσεις καθίσματος αυτοκινήτου: 42.5 x 46.6 x 71.5 εκ. (πλάτος x ύψος x βάθος)