Μάρσιπος Babylonia BB-Sling Campanula (padded)

Sling-CAMPANULAe
75.00 
Χρόνος παράδοσης: 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.


 

+

Τα Babylonia Slings είναι από τα πιο όμορφα Sling με άψογη ποιότητα υφασμάτων! Η ύφανση του είναι τέτοια ώστε να αγκαλιάζει τις καμπύλες του μωρού και της μαμάς. Ταυτόχρονα είναι ανθεκτικό και υποστηρίζει τη σωστή κατανομή του βάρους. Αποτελούν την επιλογή των πιο διάσημων μαμάδων σε όλη την Ευρώπη. Εισάγονται από το Βέλγιο και είναι ιδανικοί για παιδιά από 2 έως 20 κιλά.


Τα Ring Sling χαρακτηρίζονται από τους κρίκους με τους οποίους προσαρμόζετε εύκολα το μάρσιπο στο σώμα σας και το μωρό σας είναι ασφαλές και άνετο. Το ύφασμα γλιστράει εύκολα μέσα από τους κρίκους όταν το σφίγγετε και μαγκώνει εκεί που πρέπει, όταν έχετε βρει τη σωστή θέση, χωρίς να χαλαρώνει. Οι δύο κρίκοι αλουμινίου ρυθμίζονται εύκολα σε διάφορες θέσεις που σας βολεύουν και το ύφασμα, προσφέρει την καλύτερη υποστήριξη του μωρού.  

Μπορείτε να φορέστε το μωρό σας και να κάνετε τις δουλειές σας, να πάτε για ψώνια και βόλτες! Την ίδια στιγμή που το μωρό σας απολαμβάνει την αγκαλιά σας εσείς μπορείτε να έχετε ελεύθερα τα χέρια σας και να κινήστε άνετα. Τα μωρά απολαμβάνουν ιδιαίτερα την επαφή με τη μητέρα τους και νιώθουν όμορφα αλλά αποκτούν και αυτοπεποίθηση αφού βλέπουν τον κόσμο στο ίδιο ύψος με έναν ενήλικα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείστε από νεογέννητο μέχρι 3-4 ετών. 

Επίσης, υπάρχει με μαξιλάρι στον ώμο (padded) και χωρίς (unpadded). Το μαξιλάρι στον ώμο είναι ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί αγκαλιάζει τον ώμο και βοηθάει να μη νιώθετε πίεση. Για γυναίκες με λεπτούς ώμους, ενδείκνυται περισσότερο το sling χωρίς μαξιλάρι. 


Τα BB-Sling έρχονται σε όμορφη χάρτινη συσκευασία, με οδηγίες χρήσεις και φωτογραφικό υλικό που εξηγεί στην κάθε μαμά πως να φορέσει το μωράκι της.

Δείτε και στο Video της Babylonia πως με δύο κινήσεις μπορείτε εύκολα να έχετε το μωρό σας αγκαλιά!