Πολυκαρότσι 3 σε 1 Inglesina Quattro Electa Dumbo Caramel

b.17861
929.00 
Κατόπιν παραγγελίας 15-25 εργάσιμες ημέρες

 

Θα ενημερωθείτε άμεσα για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.

+
στα Αγαπημένα
  • Pinterest

Για τη ζωή στην πόλη και τους γρήγορους ρυθμούς των μεγαλουπόλεων

Για όσους αναζητούν μικρό βάρος και μικρές διαστάσεις

Για τέλειο χειρισμό και ευελιξία

Απίστευτα ελαφρύ και εκπληκτικά συμπαγές

Χάρη στο χαμηλό βάρος του, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες, ακόμα και κατά τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών, κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά σας. Όταν είναι κλειστό, ο σκελετός (ή το καρότσι) καταλαμβάνει το μέγεθος μίας βαλίτσας καμπίνας και μπορεί να τοποθετηθεί άνετα ακόμη και στο πιο μικρό πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου πόλης!

Τι περιλαμβάνεται στο σύστημα μεταφοράς Inglesina Electa Quattro:
Καρότσι με υφάσματα All Season
Ποδόσακος για το καρότσι
Πορτ-μπεμπέ
Βάση για το πορτ μπεμπέ Standup
Welcome Pad®
Καλάθι μεταφοράς αντικειμένων
Ποτηροθήκη

Βρεφικό καθίσμα αυτοκινήτου Darwin Infant ή Darwin Infant Recline


Σκελετός

Το άνοιγμα και το κλείσιμο ενός παλισίου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο

Χάρη στο αποκλειστικό σύστημα που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Inglesina, το πλαίσιο ανοίγει και κλείνει με ένα μόνο χέρι.

Ελαφρύ και εκπληκτικά

Απίστευτα ελαφρύ. Μόνο 5,5 κιλά. Μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε και να το φορτώσετε οπουδήποτε! Όταν είναικλειστό, είναι εξαιρετικά compact, παραμένει όρθιο από μόνο του και η χειρολαβή δεν ακουμπά το έδαφος.

Εύκολη βόλτα για όλους τους γονείς

Προσαρμόζεται στο ύψος του γονέα χάρη στη ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος χειρολαβή.

Εξαιρετικά ευέλικτο

Χάρη στον προηγμένο σκελετό του, το Electa κινείται με ευκολία σε όλες τις γωνιές της πόλης. Περνάει από τους στενότερους χώρους χάρη στις μικρές του διαστάσεις (μόνο 50 εκ.). Εξαιρετικά ομαλός χειρισμός και ευελιξία χάρη στους μεγάλους τροχούς (215 εκ. πίσω και 175 εκ. εμπρός), στα ρουλεμάν και στους τέσσερις τροχούς.

Μεγάλο καλάθι μεταφοράς αντικειμένων

Το ιδιαίτερα ευρύχωρο καλάθι επιτρέπει τη μεταφορά όλων των αντικειμένων που χρειάζεστε να σας συνοδεύουν στις περιπέτειές σας. Οι ανακλαστικές του λεπτομέρειες καθιστούν τις βραδινές βόλτες πιο ασφαλείς.


Καρότσι

Εξαιρετικά ευέλικτο και εύκολο στο άνοιγμα και στο κλείσιμο

Χάρη στον προηγμένο σκελετό του, το Electa κινείται με ευκολία σε όλες τις γωνιές της πόλης. Το Electa κλείνει εύκολα με τη θέση περιπάτου του καροτσιού τοποθετημένη και στις δύο κατευθύνσεις. Όταν είναι κλειστό, η χειρολαβή και τα υφασμάτινα μέρη του δεν ακουμπούν στο έδαφος


Ιδανικό για την πόλη

Το καρότσι είναι ιδανικό για τη ζωή στην πόλη. Εξαιρετικά ευέλικτο, εύκολο στο άνοιγμα και το κλείσιμο και χάρη στο μικρό βάρος του και τη συμπαγή σχεδίασή του, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες, ακόμα και κατά τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών, κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά σας.

Συμπαγές όταν είναι κλειστό

Το καρότσι μπορεί να κλείσει με τη θέση περιπάτου στραμμένη προς τα εσάς ή προς τον δρόμο και να στέκεται όρθιο από μόνο του. Όταν είναι κλειστό, η χειρολαβή και τα υφασμάτινα μέρη του δεν αγγίζουν το έδαφος.

Απίστευτα ευρύχωρο

Χάρη στο ευρύχωρο και επενδυμένο κάθισμα (53×33 εκ.), το παιδί σας θα είναι άνετο ακόμα και όταν είναι μεγαλύτερο.

Απόλυτη άνεση σε όλες τις θέσεις

Η πλάτη είναι ανακλινόμενη χάρη σε ένα κεντρικό μηχανισμό, η θέση περιπάτου γίνεται οριζόντια για να διασφαλιστεί η σωστή και άνετη στάση σώματος του παιδιού. Τα πόδια του παιδιού σας στηρίζονται πάντα άνετα από το επεκτεινόμενο υποπόδιο, για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το καρότσι ακόμα και όταν κοιμάται.

Άνεση σε όλες τις εποχές

Αντιηλιακή προστασία

Η κουκούλα προστατεύει από τις ακτίνες UV και το σκιάδιο βοηθά όταν ο ήλιος είναι χαμηλά. Η επεκτεινόμενη κουκούλα εγγυάται τη μέγιστη προστασία ακόμη και όταν το παιδί είναι ξαπλωμένο.

Εξαερισμός

Ένα ένθετο πλέγματος στην κουκούλα διασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αέρα γύρω από τη θέση περιπάτου, για να διατηρείται το περιβάλλον δροσερό και αεριζόμενο.

Ζεστά πόδια

Ο μαλακός, ενισχυμένος ποδόσακος στερεώνεται γρήγορα και εύκολα. Έτσι, το μωρό προστατεύεται άμεσα από το κρύο.

Με φορά προς τον γονέα και προς το δρόμο

Η αναστρέψιμη θέση περιπάτου επιτρέπει τη χρήση του καροτσιού σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Με φορά προς τον γονέα κατά τους πρώτους μήνες όταν το μωρό χρειάζεται διαβεβαίωση από το βλέμμα και την επαφή της μαμάς και του μπαμπά, με φορά προς το δρόμο όταν είναι μεγαλύτερο. Η κατάλληλη στιγμή για αλλαγή κατεύθυνσης; Θα προσδιοριστεί από το ίδιο το παιδί: αν γυρίζει συνεχώς κοιτάζοντας τριγύρω, τότε αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμα να ανακαλύψουν τον κόσμο και ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσετε το κάθισμα έτσι ώστε να κοιτάζει προς το δρόμο.

Ανοίγει και κλείνει με το ένα χέρι

Χάρη στο αποκλειστικό πατενταρισμένο σύστημα της Inglesina, τα πλαίσια ανοίγουν και κλείνουν με το ένα χέρι ακόμη και με το κάθισμα τοποθετημένο και προς τις δύο κατευθύνσεις. Μόλις κλείσουν, τα πλαίσια παραμένουν από μόνα τους όρθια, εμποδίζοντας τα υφασμάτινα μέρη και τη λαβή να ακουμπήσουν στο έδαφος.


Κάθισμα αυτοκινήτου Darwin ή Darwin recline

Darwin Infant

Είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με το νέο πρότυπο ECE R129 i-Size και προαιρετική βάση i-Size, συνοδεύει το παιδί από τη γέννηση έως 75 εκ. σε ύψος(από τη γέννηση έως περίπου 12 μηνών). Το Darwin i-Size έχει λάβει υψηλή βαθμολογία σε σημαντικές ευρωπαϊκές δοκιμές ασφάλειας, όπως η υψηλού κύρους ADAC και είναι επίσης το καλύτερο στην κατηγορία του όσον αφορά την εργονομία.

Το σύστημα Side Head Protection παρέχει υψηλή προστασία σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης και η βάση Darwin i-Size εξασφαλίζει σωστή και ασφαλή τοποθέτηση στο αυτοκίνητο.

Το εργονομικό σχήμα, το μεγάλο μέγεθος και η γωνία κλίσης το καθιστούν εξαιρετικά άνετο για το μωρό, διατηρώντας τη σωστή στάση σώματος ακόμη και τους πρώτους μήνες της ζωής του χάρη στο εξαιρετικά μαλακό, διαπνέον, πρόσθετο μαξιλάρι – μειωτήρα από λύκρα.

Το προσκέφαλο μπορεί να ρυθμιστεί καθ’ ύψος μέσω ενός κεντρικού μηχανισμού και διαθέτει σύστημα ιμάντων για εύκολη προσαρμογή στην ανάπτυξη του παιδιού σας.

Darwin Infant Recline

Ανακλινόμενο βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου εγκεκριμένο σύμφωνα με το πρότυπο ECE R129/03, κατάλληλο από τα 40 εκ. έως 75 εκ. ύψους (από τη γέννηση έως περίπου 12 μηνών). Εξαιρετικά μεγάλη άνεση

Χάρη στο μηχανισμό ανάκλισης, το μωρό έχει τη δυνατότητα να ξαπλώνει αναπαυτικά κατά τις σύντομες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο αλλά ακόμα και στα μεγαλύτερα ταξίδια. Το βρεφικό κάθισμα με την οριζόντια ανάκλιση μπορεί να τοποθετηθεί και στο σκελετό του συστήματος μεταφοράς.

Ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις. Η καινοτόμα τεχνολογία I.S.A. (Integrated Shock Absorber), απορροφά και μειώνει την ενέργεια που μεταδίδεται στο παιδί σε περίπτωση σύγκρουσης, εξασφαλίζοντας έτσι τις μέγιστες συνθήκες ασφάλειας ακόμα και στην οριζόντια θέση.

Εξαερισμός και αντιηλιακή προστασία

Το βρεφικό κάθισμα διαθέτει οπές εξαερισμού και διαπνέοντα υφάσματα ώστε να ενισχύεται η κυκλοφορία του αέρα και να περιορίζεται η εφίδρωση του μωρού. Κουκούλα με επεκτεινόμενο σκιάδιο, που προστατεύει από τις ακτίνες UV (UPF 50+). Ακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού. Το προσκέφαλο μπορεί να ρυθμιστεί καθ’ ύψος μέσω ενός κεντρικού μηχανισμού και διαθέτει σύστημα ιμάντων για εύκολη προσαρμογή στην ανάπτυξη του παιδιού σας.

Ακολουθεί την ανάπτυξη του μωρού

Το προσκέφαλο μπορεί να ρυθμιστεί καθ’ ύψος μέσω ενός κεντρικού μηχανισμού και διαθέτει σύστημα ιμάντων για εύκολη προσαρμογή στην ανάπτυξη του παιδιού σας.


Το Darwin και το Darwin recline μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την απλή βάση isofix ή τη βάση αυτοκινήτου isofix Base Darwin 360°

Ο μηχανισμός περιστροφής σας επιτρέπει να στρίβετε εύκολα το κάθισμα προς την πόρτα, διευκολύνοντας την τοποθέτηση και την αφαίρεση του παιδιού από το κάθισμα.

Πορτ μπεμπέ

Γιατί να το ξυπνήσετε;
Χάρη στην πρακτική βάση στήριξης Standup το πορτ-μπεμπέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε να διασφαλιστεί ότι το μωρό σας κοιμάται βαθιά, ακόμη και στο σπίτι. Κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του, το μωρό σας θα χρειαστεί πολύ ύπνο, ακόμη και 16-18 ώρες την ημέρα. Εάν το πάρει ο ύπνος κατά την επιστροφή από τη βόλτα, τοποθετήστε το πορτ-μπεμπέ με άνετο και υγιεινό τρόπο πάνω στη βάση στήριξης Standup, μετατρέποντάς το έτσι σε ένα πραγματικό κρεβάτι για μια γλυκιά ξεκούραση.

Διατήρηση υγιεινής

Χάρη στη βάση στήριξης Standup, οι ακαθαρσίες, τα μικρόβια και η υγρασία που συσσωρεύονται στους τροχούς του σκελετού παραμένουν έξω.

Ιδανικό για τη νύχτα

Τα νεογέννητα είναι προτιμότερο να κοιμούνται σε πορτ-μπεμπέ επειδή νιώθουν πιο προστατευμένα από ότι σε ένα συμβατικό βρεφικό λίκνο ή βρεφικό κρεβατάκι. Χάρη στη βάση στήριξης Standup μπορείτε να έχετε το μωρό σας στο πλάι του κρεβατιού σας για ευκολία κατά τα νυχτερινά ταΐσματα.


Ένα εξαιρετικό καλοσώρισμα

Ζήστε τις πρώτες στιγμές με το μωρό σας στο έπακρο, βοηθήστε το να νιώσει ζεστά, άνετα, προστατευμένα και να διατηρεί τη σωστή στάση, χάρη στο πρωτοποριακό Welcome Pad®.

Το σπουδαίο μέλλον του παιδιού σας ξεκινά με ένα υπέροχο πορτ-μπεμπέ.

Έχουμε σχεδιάσει το τέλειο περιβάλλον για να υποδεχθείτε το μωρό σας κατά τους σημαντικούς πρώτους μήνες της ζωής του.

Το Electa καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο και μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου.


Πορτ-μπεμπέ

Βάρος: 5,6 kg
Εσωτερικές διαστάσεις: 79 x 37 x 22 cm (μήκος x πλάτος x βάθος)
Standup

Βάρος: 1,9 kg
Διαστάσεις ανοιγόμενες: 56 x 53 x 70 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)
Διαστάσεις κλειστό: 56 x 66,5 x 13 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)

Σκελετός

Βάρος: 5,5 kg
Διαστάσεις πλαισίου ανοιχτό: 50 x 93-106 x 83-96 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)
Διαστάσεις πλαισίου κλειστό: 50 x 73,5 x 28 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)

Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Βάρος: 4,75 (Darwin) – 5,75 (Darwin Recline)
Εσωτερικό πλάτος πλάτης: 27 cm
Εσωτερικό ύψος πλάτης: 51 cm
Εσωτερικό πλάτος καθίσματος: 24 cm
Εξωτερικές διαστάσεις καθίσματος: 42 x 60 x 64 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)

Καρότσι περιπάτου

Πλάτος πλάτης: 32 cm
Ύψος πλάτης: 54 cm
Πλάτος καθίσματος: 32 cm
Βάρος καθίσματος καροτσιού: 3,2 kg
Διαστάσεις ανοιχτού καροτσιού: 50 x 107 x 83-96 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)
Διαστάσεις διπλωμένου καροτσιού (προς τον κόσμο): 50 x 73,5 x 30 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)
Διαστάσεις διπλωμένου καροτσιού (προς τον γονέα): 50 x 80 x 32 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)
Βάρος καροτσιού (κάθισμα + πλαίσιο): 8,7 Kg

Δείτε Ακόμη

Πολυκαρότσι Bebe Stars Mirage 3 σε 1 Olive 330-189
με αντιστρέψιμο τιμόνι
750.00  649.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 649.90 €
Πολυκαρότσι Bebe Stars Mirage 3 σε 1 Grey 330-188
με αντιστρέψιμο τιμόνι
750.00  649.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 649.90 €
  • Έκπτωση 20%
200.00  160.00 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 160.00 €