ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 21:00
Σάββατο 10:00 - 16:00

Πολυκαρότσι Milu Kids Starlet ST45

B.1143
Αρχική τιμή: 639.00 
575.10 
Κερδίζετε: 63.90  (10%)
Χρόνος παράδοσης: 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

+

Το νέο μοντέρνο καρότσι Starlet της Σουηδικής Milu Kids σχεδιάστηκε για να απολαβάνετε τις βόλτες με το μωρό σας στα πεζοδρόμια, τα πλακόστρωτα, τις αμμουδιές ή τους χωματόδρομους! Διαθέτει άριστες τεχνικές προδιαγραφές για τέλεια ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση και προσφέρει απόλυτη άνεση στο μωρό σας.

Το σύστημα μεταφοράς Starlet 2018 3 Σε 1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νεογέννητο έως και την ηλικία των 4 ετών περίπου, προσαρμόζοντας πάνω στο πλαίσιο τη θέση του καροτσιού, το πορτ-μπεμπέ ή το κάθισμα αυτοκινήτου 0+.

Η ρυθμιζόμενη ανάκλιση της πλάτης από 0+ παρέχει στο παιδί σας απόλυτη άνεση και ασφάλεια, ενώ το αντιστρέψιμο κάθισμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη θέση του καροτσιού είτε με φορά προς εσάς είτε με φορά προς τα εμπρός.

Αδιάβροχα υφάσματα

Τα υφάσματα είναι ανθεκτικά στην υγρασία καθώς καλύπτονται εξωτερικά από ειδική μεμβράνη που εμποδίζει την είσοδο υγρασίας στο εσωτερικό του καροτσιού.

Σύστημα αναρτήσεων στους τροχούς

Οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αποσβένουν τους κραδασμούς πριν μεταφερθούν στο σώμα του μωρού για να εξασφαλίζουν πάντα την άνεσή του.

Μεγάλοι τροχοί

Οι μεγάλες ρόδες του σας διευκολύνουν να ξεπερνάτε κάθε εμπόδιο, σκαλοπάτι, ανισόπεδες πλάκες πεζοδρομίου, χωματόδρομους, κλπ.

Ρυθμιζόμενη λαβή

Το τιμόνι, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας οικολογικό δέρμα, ρυθμίζεται σε όλα τα ύψη, όπως επιθυμείτε.

Ευρύχωρο ποθηκευτικό καλάθι και τσάντα μεταφοράς

Το μεγάλο καλάθι αγορών είναι χρήσιμο όταν θέλετε να συνδυάσετε τη βόλτα με τα ψώνια και η τσάντα που περιλαμβάνεται είναι πολύ πρακτική για να μεταφέρετε τα αναγκαία πράγματα του μωρού σας.

Τέντα και ποδόσακος

Η ρυθμιζόμενη και επεκτάσιμη τέντα θα προστατεύει το μωρό σας από την ηλιακή ακτινοβολία στις βόλτες που θα κάνετε κατά τη θερινή περίοδο ενώ ο ποδόσακος θα το κρατήσει ζεστό όταν κάνει κρύο.

Ζώνη ασφαλείας 5 σημείων

Η πιθανή δύναμη της πρόσκρουσης κατανέμεται ομοιόμορφα σε πέντε κατευθύνσεις και συνεπώς, μειώνεται το φορτίο της ενέργειας που δέχεται το μωρό.

Μηχανισμός για συμπαγές κλείσιμο

Το καρότσι είναι εφοδιασμένο με μηχανισμό που επιτρέπει το εύκολο και γρήγορο κλείσιμο για να είναι βολικό στη μεταφορά του και να καταλαμβάνει τον ελάχιστο δυνατό χώρο.

Αεριζόμενο πορτ-μπεμπέ

Για τους πρώτους μήνες της ζωής του μωρού σας, διατίθεται ένα ευρύχωρο και πρακτικό πορτ-μπεμπέ με λαβή για τη μεταφορά, σύστημα εξαερισμού στη βάση, ποδόσακο και ρυθμιζόμενη πλάτη.

 

Προαιρετικά μπορείτε να συνδυάσετε το κάθισμα αυτοκινήτου 0+ (0-13 kg)

Το κάθισμα αυτοκινήτου 0+ με εργονομικό σχήμα και μαλακό μαξιλαράκι που υποχωρεί στα σημεία πίεσης είναι κατάλληλο για τα πρώτα ταξίδια του μωρού σας. Προαιρετικά διατίθεται και βάση isofix για μεγαλύτερη ευκολία και ασφάλεια.

 

 

 

Θέση καροτσιού εσωτερικές διαστάσεις / βάρος: 105 cm x 63 cm x 112 cm /13,1 kg

Πορτ-μπεμπέ Eσωτερικές διαστάσεις / Εξωτερικές διαστάσεις: 83 cm x 36 cm x 58 cm / 92 cm x 40 cm x 65 cm

Κάθισμα αυτοκινήτου Eσωτερικές διαστάσεις / Εξωτερικές διαστάσεις: 24 cm x 22 cm x 48 cm / 94 cm x 41 cm x 72 cm

Πλαίσιο με ρόδες: 9,3 kg

Διαστάσεις κλειστού σκελετού: 33 cm x 63 cm x 79 cm

Στον εξοπλισμό του καροτσιού περιλαμβάνεται κουνουπιέρα, προστατευτικά καλύμματα για τις ρόδες, μαξιλαράκι ταξιδιού για το παιδί σας, γούνινα γάντια χειρός για τη λαβή του καροτσιού, ποτηροθήκη και αδιάβροχο κάλυμμα για τη βροχή.