Τσάντα αλλαξιέρα Inglesina Aptica Dual Bag Silk Grey

B.2459
105.00 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
  • Pinterest

Τσάντα αλλαξιέρα Inglesina Dual Bag

Όλος ο κόσμος του στα χέρια σας

Από το τάισμα μέχρι την αλλαγή πάνας, όταν βρίσκεστε έξω με το μωρό σας έχετε έναν κόσμο για να πάρετε μαζί σας. Με την τσάντα αλλαξιέρα Dual Bag όλα όσα χρειάζεστε είναι στα χέρια σας. Μεγάλη, ανθεκτική και πολυλειτουργική τσάντα: χάρη στις μεγάλες τσέπες και τις πολυάριθμες θήκες, πάντα θα τα έχετε όλα σε τάξη, για να μπορείτε να τα βρίσκετε ανά πάσα στιγμή και να τα αποθηκεύετε εύκολα. Συμβατή με όλες τις εκδόσεις χρώματος του συστήματος μεταφοράς σας.

Η άνεση κινείται με στυλ

Η τσάντα αλλαξιέρα Dual Bag περιλαμβάνει πολλές λειτουργίες σε ένα μοναδικό στυλ: αποσπώμενο τσαντάκι, εξωτερική τσέπη με μαγνητικό κλείσιμο, ιμάντας ώμου ρυθμιζόμενου μήκους και διπλή κοντή χειρολαβή. Όλα έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν τη μέγιστη πρακτικότητα και λειτουργικότητα, με γνώμονα το στυλ της Inglesina.

Εύκολο άνοιγμα, διπλό φερμουάρ που διαθέτει μαγνητικό τελείωμα για εύκολο άνοιγμα - κλείσιμο, ακόμη και όταν η τσάντα είναι γεμάτη.

Αποσπώμενο τσαντάκι με αλλαξιέρα που αφαιρείται εύκολα και γρήγορα για να μεταφέρει μόνο τα απαραίτητα για την αλλαγή της πάνας!

Για φαγητοδοχείο και μπιμπερό δύο μεγάλες, εύκολα πλενόμενες, ισοθερμικές τσέπες για να τοποθετείτε ένα ζεστό μπιμπερό ή κρύα ροφήματα.

Διαστάσεις: 45 x 33 x 21 cm (πλάτος x ύψος x βάθος)