Φωλιά μωρού Inglesina Welcome Pod Delicate Pink [CLONE] [CLONE]

b.16704
139.00 
In Stock
+
Add to wish list
  • Pinterest

Κατά τη γέννηση, το μωρό αφήνει το προστατευτικό κουκούλι της μήτρας της μαμάς και βγαίνει στον έξω κόσμο, αφήνοντας το ζεστό και ασφαλή χώρο όπου τίποτα δεν μπορούσε να διαταράξει την ηρεμία του. Μόλις έρθει στη ζωή το νεογέννητο είναι εύθραυστο και ανυπεράσπιστο σε ένα κρύο και αφιλόξενο περιβάλλον. Για να το βοηθήσετε σε αυτή τη μετάβαση, είναι σημαντικό να του προσφέρετε ένα εξίσου άνετο, προστατευμένο και φιλόξενο περιβάλλον που μπορεί να το αγκαλιάσει τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Για τον ύπνο του μωρού

Το Welcome Pod™ είναι μια βρεφική φωλιά κατάλληλη για ύπνο μέσα σε λίκνο, κούνια ή κρεβατάκι μέχρι περίπου τους δύο πρώτους μήνες της ζωής του μωρού ή έως ότου το μωρό  αρχίσει να σηκώνεται και να γυρίζει από μόνο του.

Για αναπαυτικό ύπνο από τη γέννηση του μωρού

Το Welcome Pod μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον ύπνο του μωρού μέχρι τους 2 μήνες, περίπου για 9 εβδομάδες, ή έως ότου το μωρό σας μπορεί να γυρίζει ή να σηκώνεται μόνο του στα χέρια ή στα γόνατά του.

Είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιείται μόνο του, όπως είναι, χωρίς σεντόνια, κουβέρτες ή άλλα μαλακά αντικείμενα που μπορούν να διαταράξουν τη σωστή στάση και τη σωστή θερμοκρασία του παιδιού.

Είναι ιδανικό για να μοιράζεστε τη στιγμή του ύπνου μαζί στο ίδιο δωμάτιο αλλά σε ξεχωριστούς χώρους τοποθετώντας το σε μια ειδική κούνια ή κρεβατάκι.

Μια γλυκιά φωλίτσα που θα συντροφεύει το μωρό στη μετάβαση από την κοιλιά της μαμάς στον πρωτόγνωρο εξωτερικό κόσμο. Άνεση, διαπνοή και τέλεια εργονομία

Το σχήμα του προϊόντος διευκολύνει τη διατήρηση της ύπτιας θέσης ενώ η άκαμπτη βάση στήριξης εγγυάται πάντα τη σωστή στάση του σώματος του μωρού.

Η άκαμπτη βάση στήριξης διαθέτει μικρές οπές που αυξάνουν τη διαπνοή. Το στρώμα περιλαμβάνει έναν μετακινούμενο κύλινδρο που εγγυάται τη φυσική κάμψη των ποδιών και στη θέση του κεφαλιού υπάρχει ένας δίσκος που μετριάζει τον κίνδυνο πλαγιοκεφαλίας.

Η χρήση διαπνεόντων υλικών και φυσικών υφασμάτων όπως από ίνες μπαμπού και βαμβάκι εγγυώνται βέλτιστη άνεση και διαπνοή, ευνοώντας τη φυσική θερμορύθμιση του παιδιού.

Γλυκό νανούρισμα

Μια βρεφική φωλιά με σχήματα, υλικά και σχεδιασμό που αγκαλιάζουν το μωρό και το βοηθούν να νανουριστεί γλυκά.

Η μετάβαση από την κοιλιά της μαμάς στον κόσμο γίνεται μέσα από έναν χώρο ύπνου με μέγεθος προσαρμοσμένο για το μωρό, μια μικρή φωλίτσα που του δίνει την αίσθηση της ασφάλειας αλλά επιτρέπει ταυτόχρονα μια ματιά στο εξωτερικό περιβάλλον.

Τέλειο για καλό ύπνο μετά από ένα χαλαρωτικό μπανάκι, χαδάκια και χαλαρωτική μουσική.

Τι εννοούμε με τον όρο tummy time;

Με τον όρο tummy time που σημαίνει «χρόνος στην κοιλίτσα» εννοούμε τον χρόνο που περνούν τα μωρά σε μπρούμυτη θέση, ξαπλωμένα πάνω στην κοιλίτσα τους όταν είναι ξύπνια, δραστήρια και έχουν διάθεση για αλληλεπίδραση. Είναι μια ρουτίνα θεμελιώδους σημασίας για την κινητική και γνωστική ανάπτυξη των μωρών.

Είναι μια στιγμή παιχνιδιού που μπορεί να ξεκινήσει από τις πρώτες εβδομάδες έως και τους 8 μήνες. Αυτή η ρουτίνα δίνει τη δυνατότητα να συνοδέψουμε το παιδί να ανακαλύψει την μπρούμυτη θέση σε ένα ελεγχόμενο και άνετο περιβάλλον, πριν ακόμα μάθει να γυρίζει στο πλευρό του ή να μπουσουλάει.

Ποια είναι τα κύρια οφέλη του tummy time;

Ελαστικότητα

Αναπτύσσει εξαιρετική ελαστικότητα και εύρος στις κινήσεις του μωρού. Δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το μπουσούλημα και το περπάτημα.

Μυϊκό σύστημα

Δυναμώνει τους μύες του λαιμού και της πλάτης. Κατά τη διάρκεια του tummy time, το μωρό αρχίζει να σηκώνει το κεφάλι και τον κορμό του μόνο του στηριζόμενο στα χεράκια του.

Αισθητηριακή ανάπτυξη

Ευνοεί την αισθητηριακή ανάπτυξη του μωρού αναπτύσσοντας την ικανότητα συντονισμού του ορθού και των λοξών μυών του βολβού του ματιού για την περιφερειακή όραση.

Ενδυνάμωση

Δυναμώνει και τονώνει τα άνω άκρα υπερβαίνοντας τη δύναμη της βαρύτητας και προάγοντας την ανάπτυξη του παλαμιαίου τόξου.

Κινητική ανάπτυξη

Διεγείρει και προάγει τη φυσιολογική κινητική ανάπτυξη του παιδιού με νέες κινήσεις, στάσεις σώματος και την ενεργοποίηση διαφορετικών μυών.

Βρεφική γυμναστική

Το tummy time αποτελεί πραγματική βρεφική γυμναστική. Εκτός από τα άλλα οφέλη της μπρούμυτης θέσης, δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μιας σειράς ασκήσεων με το νεογέννητο ή με το μεγαλύτερο μωράκι σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε με λίγα δευτερόλεπτα τον πρώτο καιρό μέχρι το πολύ 30 λεπτά στους οκτώ μήνες περίπου.

Οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν με τη χρήση μικρών οπτικών ερεθισμάτων που παρακινούν το μωρό να σηκώσει το κεφάλι του και να ενεργοποιήσει τους μύες που κινούν τον λαιμό και την πλάτη. Το tummy time πρέπει να είναι μια ευχάριστη στιγμή παιχνιδιού και δεν πρέπει ποτέ να κουράζει το μωρό.

Πρέπει να γίνεται σε ένα ήρεμο περιβάλλον, σε έναν ασφαλή και προστατευμένο χώρο και να προσφέρουμε την αμέριστη προσοχή μας στο μωρό, χωρίς να το αφήνουμε ποτέ μόνο του.

Ένας χώρος αφιερωμένος σε νέες εξερευνήσεις

Το Welcome Pod επιτρέπει το tummy time σε ένα άνετο, ασφαλές περιβάλλον. Η ημιάκαμπτη δομή του στρώματος είναι ειδικά σχεδιασμένη για να εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση για το μωρό ακόμη και αν το Welcome Pod δεν είναι τοποθετημένο πάνω σε μια απόλυτα επίπεδη επιφάνεια.

Για πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, όταν τοποθετείτε το μωρό μπρούμυτα πάνω στην κοιλίτσα του, συνιστάται να τοποθετείτε τα μπράτσα και τα χέρια του κάτω από το στήθος του. Αυτή η θέση επιτρέπει στο παιδί να σηκωθεί μόνο του πιο εύκολα με φυσικό και αυθόρμητο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια του tummy time συνιστάται να αφαιρείτε τον κύλινδρο και να διατηρείτε το Welcome Pod ανοιχτό για να επιτρέψετε την πλήρη αισθητηριακή διέγερση μέσω της ελεύθερης επέκτασης των κάτω άκρων.

 

See Also

  • Discount 21%
82.00  64.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 64.90 €
  • Discount 21%
82.00  64.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 64.90 €
  • Discount 21%
82.00  64.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 64.90 €
Φωλιά Oliver διπλής όψης σχέδιο 400 κεραμιδί [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] στο Bebe Maison
  • Discount 10%
80.00  72.00 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 72.00 €
Φωλιά Oliver διπλής όψης σχέδιο 400 κεραμιδί [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] στο Bebe Maison
  • Discount 10%
80.00  72.00 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 72.00 €
Φωλιά Oliver διπλής όψης σχέδιο 400 κεραμιδί [CLONE] [CLONE] [CLONE] [CLONE] στο Bebe Maison
  • Discount 10%
80.00  72.00 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 72.00 €