Τσαντάκι πορτοφολάκι Affenzahn Hugo Σκύλος

WB.8907
16.95 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Βρεφικό σεντόνι AeroSleep

Η AeroSleep δημιούργησε ένα καταπληκτικό σεντόνι με λάστιχο, μαλακό, ελαφρύ, από ένα υλικό που «αναπνέει» και βελτιστοποιεί την κυκλοφορία του αέρα. Το βρεφικό σεντόνι AeroSleep αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ειδικά στη περίπτωση που διαθέτετε ή σκοπεύετε να αποκτήσετε ένα στρώμα και ένα προστατευτικό στρώματος AeroSleep.Τα στρώματα και τα προστατευτικά στρωμάτων AeroSleep είναι ειδικά σχεδιασμένα για να επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα. Όμως, χάνουν τη μοναδική τους αυτή ιδιότητα, όταν καλύπτονται από βαριά σεντόνια.

Τι κάνει το σεντόνι AeroSleep μοναδικό;

Τα σεντόνια με λάστιχο AeroSleep αποτελούνται από ένα ύφασμα με ανοιχτή δομή που εξασφαλίζει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα μέσω της τρισδιάστατης δομής του προστατευτικού. Έτσι, το σεντόνι Aerosleep, σε συνδυασμό με το βρεφικό στρώμα Aerosleep, μπορεί να προσφέρει στο μωρό σας ασφάλεια και άνεση.
Είναι εξαιρετικά βολικό και εύκολο στη χρήση.
Προσφέρει ταυτόχρονα άνεση και ασφάλεια στο μωρό σας.
Η εταιρεία AeroSleep σχεδιάζει και κατασκευάζει βρεφικά προϊόντα ύπνου που εξασφαλίζουν πως το παιδί σας κοιμάται αναπνέοντας ελεύθερα, υγιεινά και με ασφάλεια. Η καινοτόμα τεχνολογία τους είναι επιστημονικά ελεγμένη και μπορεί να εγγυηθεί έναν υγιεινό και άνετο ύπνο.

Η δομή των προϊόντων AeroSleep με 3D τεχνολογία

Επίπεδο με αέρα: ανοιχτή, ενισχυμένη, τρισδιαστατη δομή, διασφαλίζει την απαραίτητη κυκλοφορία του αέρα
Απορροφητικό επίπεδο: συγκρατεί την υγρασία μακριά από το μωρό
Αδιάβροχο επίπεδο: διατηρεί το στρώμα στεγνό

Δείτε Ακόμη