• Έκπτωση 40%

Chicco Εκπαιδευτικό τραπέζι μεγαλώνω και μαθαίνω

A.11922
Αρχική τιμή: 49.99 
29.99 
Κερδίζετε: 20.00  (40%)
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
Διδάσκει τις πρώτες λέξεις και διασκεδάζει το παιδί σας με ήχους και τα ποιήματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μαγειρικής, της κηπουρική, την τέχνη και τη μουσική.
Χάρη στα πολλά αποσπώμενα στοιχεία, τα παιδί μπορούν να παίξει διαφορετικούς ρόλους και να μιμείται τους μεγάλους. Έτσι, η εκμάθηση γλωσσών γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική!
Περισσότερες από 60 λέξεις, φράσεις, τραγούδια, διασκεδαστικούς ήχους και δραστηριότητες!
Διδάσκονται στα Ελληνικά και αγγλικά.
Τα πόδια αφαιρούνται για να παίζει ακόμα και καθιστό κάτω.
Γωνιά αγροκτήματος
Με δύο αφαιρούμενα εξαρτήματα: ΚΑΡΟΤΑ και ΝΤΟΜΑΤΕΣ για να παίζει στον κήπο και να μαγειρεύει. Το παιδί διασκεδάζει με ωραίες μελωδίες και να μαθαίνει τα ονόματα των λαχανικών Ελληνικά και Αγγλικά.
Γωνιά κουζίνας
Με τρία αφαιρούμενα εξαρτήματα: δοχείο αλατιού, πιπέρι και λάδι, με 3 διαφορετικές σχήματα για να βρίσκει τη σωστή υποδοχή τοποθέτησης τους. Προσποιείται ότι μαγειρεύει σαν τη μαμά και τον μπαμπά, για να γίνει ένας πραγματικός σεφ, όταν το παιδί γυρίζει το διακόπτη της κουζίνα διασκεδάζει με ποιηματάκια, τραγούδια και ήχους της κουζίνας!
Καλλιτεχνική γωνιά
Χάρη στο μαγικό πίνακα το παιδί γράφει και ζωγραφίζει με το ειδικό στυλό, σβήνει και ξαναρχίζει το παιχνίδι όσες φορές θέλει.
Μουσική Γωνιά
Στη γωνιά της μουσικής, το παιδί σας θα βρει ένα βιβλίο με 4 σελίδες που δείχνουν 4 μουσικά όργανα: μαθαίνει τα ονόματά τους στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, καθώς και τους ήχους των μουσικών οργάνων.
Κωδικός προϊόντος