1. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό ή ευθυνόμαστε εμείς για κάποιο λάθος στην παραγγελία σας, τότε τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν την εταιρία μας. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με το πρακτορείο των μεταφορών ή την courier που θα σας υποδείξουμε και θα πρέπει να μας ενημερώσετε μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής.

2. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιοδήποτε λόγο εντός δεκατεσσάρων ημερών. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Εντούτοις, για την επιστροφή του προϊόντος μπορείτε να επιλέξετε το πρακτορείο των μεταφορών ή την courier της επιλογής σας, ακόμη και το ταχυδρομείο αν σας εξυπηρετεί.
Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν με κάποιο άλλο ή ακόμη και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι:
- το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.
- το προϊόν συνοδεύεται από απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν και αφού σας ενημερώσουμε ότι αποδεχτήκαμε την επιστροφή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δηλαδή επανειλημμένως σε παραγγελία προϊόντων και κατόπιν ακύρωση της σύμβασης και μη παραλαβή τους, δικαιούμαστε να αρνηθούμε στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.

Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημα πριν την επιστροφή του προϊόντος. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται στην παρακάτω διεύθυνση:

Bebe Maison
Αιγαίου 84, Καλαμαριά
Θεσσαλονίκη, 55133
2310 551600

Our Brands