1. Δωροεπιταγές
Χαρίστε στους αγαπημένους σας μια δωρoπεπιταγή που μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα σε διάστημα ενός έτους. Η δωροεπιταγή στην οποία θα υπάρχει φόρμα για να γράψετε κάποιο ευχετήριο μήνυμα, θα αποσταλεί στο email του παραλήπτη.

2. Δωροεπιταγές & Κουπόνια έκπτωσης
Κερδίστε κουπόνια έκπτωσης και δωροεπιταγές μέσα από το site μας και εξαργυρώστε τα σε νέες αγορές. Μόλις εξοφληθεί η παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί με email το κουπόνι τον κωδικό του οποίου θα πληκτρολογήσετε στο αντίστοιχο πεδίο κατά την νέα σας παραγγελία. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα στην ίδια παραγγελία πάνω από μια δωροεπιταγή ή ένα εκπτωτικό κουπόνι. Η προσφορά με την δωροεπιταγή των 50 ευρώ και των 100 ευρώ για αγορές άνω των 500 ευρώ και 1000 ευρώ αντίστοιχα, δεν αφορά προϊόντα που διαθέτουν ήδη κάποια δωροεπιταγή.

3. Ευκολίες πληρωμής
Για την παραγγελία ορισμένων επίπλων, καροτσιών και άλλων προϊόντων ενδεχομένως να χρειαστούν έως και 25 ημέρες για την παράδοσή τους. Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να κλείσετε μια παραγγελία με προκαταβολή και να εξοφλήσετε πριν την παράδοση.

4. Δωρεάν μεταφορά και συναρμολόγηση
Σε όλες τις παραγγελίες άνω των 50 ευρώ προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως βάρους και όγκου. Εντός Θεσσαλονίκης επιπλέον, παρέχουμε και δωρεάν συναρμολόγηση.

5. Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (aftersales)
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε και μετά την πώληση.
Τα μεταλλικά είδη (καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, κτλ) έχουν επίσημη εγγύηση από τις αντιπροσωπείες τους. Και επειδή κάθε αντιπροσωπεία έχει διαφορετικούς όρους, για οποιαδήποτε βλάβη θα απευθυνθείτε σε εμάς και εμείς θα αναλάβουμε την αποστολή του προϊόντος στην εκάστοτε αντιπροσωπεία. Η εγγύηση βέβαια δεν ισχύει σε περίπτωση που η βλάβη έχει επέλθει από κακή χρήση.
Τα έπιπλα έχουν επίσης εγγύηση από τους κατασκευαστές και από το κατάστημά μας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για ο,τιδήποτε και αν σας προβληματίσει, για οδηγίες κατά την συναρμολόγηση ή και επισκευή βλαβών. Παρέχουμε επίσης ανταλλακτικά σε περίπτωση που κάτι χαθεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Our Brands