Μπουκαλάκια Μητρικού Γάλακτος Medela 250ml 2τμχ

A.5515
18.30 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
  • Pinterest
Οι φιάλες συλλογής μητρικού γάλακτος της Medela είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες της μητέρας και του παιδιού. Το μωρό σας δεν εκτίθεται σε βλαβερές  ουσίες και η σίτιση γίνεται εύκολα. Ως μητέρα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μεγέθη, για συνεχή ευελιξία.

Ασφαλείς:  χωρίς BPA για την υγεία του μωρού σας

Βολικές:  ιδανικές για άντληση, αποθήκευση, απόψυξη και σίτιση

Αποδοτικές:  ούτε μία σταγόνα του πολύτιμου μητρικού γάλακτος δε χάνετε

Εύκολες στο καθάρισμα:  σε πλυντήριο πιάτων ή φούρνο μικροκυμάτων

Φιάλες για το πολύτιμο μητρικό γάλα

Το μητρικό γάλα είναι σημαντικό για την ανάπτυξη του μωρού σας.  Αν το χειριστείτε προσεκτικά, περιέχει όλες τις φυσικές βιταμίνες και τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται το μωρό σας.  Η σωστή επιλογή για την αποθήκευση του γάλακτός σας είναι επομένως πολύ σημαντική. Για αυτό το λόγο, οι φιάλες συλλογής μητρικού γάλακτος της Medela είναι και πάντα ήταν, κατασκευασμένες από υλικά χωρίς BPA.

Αποθηκεύστε το μητρικό γάλα σωστά

Οι φιάλες συλλογής μητρικού γάλακτος έχουν σχεδιασθεί για ασφαλή, μακροχρόνια αποθήκευση του μητρικού γάλακτος. Μπορείτε να αντλήσετε το γάλα για το μωρό σας απευθείας στις φιάλες και να το αποθηκεύσετε μέχρι να το χρειαστείτε. Αυτό σημαίνει ότι ούτε μια σταγόνα πολύτιμου μητρικού γάλακτος δε χάνεται και έχετε λιγότερα σκεύη για πλύσιμο. Όπως θα περιμένατε, οι φιάλες συλλογής μητρικού γάλακτος της Medela  είναι απολύτως ασφαλείς.


Το μητρικό γάλα είναι πολύτιμο!

Πρέπει να αποθηκεύετε και να αποψύχετε το μητρικό γάλα σωστά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά διαφυλάσσονται σωστά και ότι η βακτηριακή μόλυνση ελαχιστοποιείται.

Οδηγίες για αποθήκευση/απόψυξη μητρικού γάλακτος

Η MEDELA προτείνει τη χρήση των ακόλουθων οδηγιών για την αποθήκευση και την απόψυξη μητρικού γάλακτος, για υγιή, τελειόμηνα νεογνά.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΨYΞΗ/ΑΠΟΨΥΞΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ:

Mην αποθηκεύετε το μητρικό γάλα στην πόρτα του ψυγείου. Φυλάξτε το στο κάτω μέρος του ψυγείου, όπου η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή.
Μπορείτε να καταψύχετε το αντλημένο μητρικό γάλα σε φιάλες ή σακουλάκια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος ‘’Pump and Save’’. Μην γεμίζετε τις φιάλες ή τα σακουλάκια περισσότερο από τα ¾ της χωρητικότητας τους γιατί όταν το γάλα παγώνει, διαστέλλεται.
Αναγράψτε την ημερομηνία άντλησης στις φιάλες ή στα σακουλάκια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος ‘’Pump and Save’’.
Μην αποψύχετε το παγωμένο μητρικό γάλα ή μη το ζεσταίνετε σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε κατσαρόλα με βραστό νερό, για να αποφύγετε την απώλεια βιταμινών, μετάλλων και άλλων σημαντικών θρεπτικών στοιχείων καθώς και για πρόληψη εγκαυμάτων.
Αποψύξτε το γάλα στο ψυγείο κατά την διάρκεια της νύχτας με σκοπό να διαφυλάξετε τα θρεπτικά στοιχεία του μητρικού γάλακτος. Εναλλακτικά μπορείτε να κρατήσετε τη φιάλη ή το σακουλάκι αποθήκευσης μητρικού γάλακτος ‘’Pump and Save’’ κάτω από τρεχούμενο χλιαρό νερό (μέγιστο 37°C).
Ανακινήστε ελαφρώς τη φιάλη ή το σακουλάκι αποθήκευσης μητρικού γάλακτος ‘’Pump and Save’’, ώστε να αναμιχθεί το λίπος του μητρικού γάλακτος που έχει ξεχωρίσει.
Μπορείτε να ζεστάνετε το μητρικό γάλα με ήπια θέρμανση σε θερμαντικό μπιμπερό ή ‘bain marie’.

Δείτε Ακόμη

Ποδιά θηλασμού Bebe Stars Petrol Blue 240-184 στο Bebe Maison
  • Έκπτωση 13%
23.00  19.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 19.90 €
Ποδιά θηλασμού Bebe Stars Powder Pink 240-185 στο Bebe Maison
  • Έκπτωση 13%
23.00  19.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 19.90 €
Ποδιά θηλασμού Bebe Stars Ice Grey 240-186 στο Bebe Maison
  • Έκπτωση 13%
23.00  19.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 19.90 €
Ποδιά θηλασμού Bebe Stars Honey Mustard 240-172 στο Bebe Maison
  • Έκπτωση 13%
23.00  19.90 
Χαμηλότερη Τιμή τις τελευταίες 30 ημέρες: 19.90 €