• Έκπτωση 25%

Θήλαστρο ηλεκτρονικό Medela 'Swing' 2 φάσεων με δώρο θηλή Calma

03-01-0005
Αρχική Τιμή: 188.90 
142.48 
Κερδίζετε: 46.42 € (25%)
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Ηλεκτρονικό θήλαστρο Ρεύματος/ Μπαταρίας Με τεχνολογία νέας γενιάς 2Φάσεων
της διέγερσης και της άντλησης.


Το Ηλεκτρονικό Θήλαστρο Swing της Medela προσαρμόζεται τέλεια στην καθημερινή ρουτίνα μιας δυναμικής μητέρας.
Με τεχνολογία νέας γενιάς 2Φάσεων, της διέγερσης και της άντλησης ‐ γρήγορη και αποτελεσματική άντληση που αποδεδειγμένα μιμείται το φυσικό ρυθμό θηλασμού του βρέφους και αποδίδει περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο
Ιδανικό για περιστασιακή ή συχνή άντληση εύχρηστο, μοντέρνο και αθόρυβο
Ιδανικό εκτός και εντός σπιτιού
Ρεύματος/ Μπαταρίας
Κατάλληλη για την Τσάντα Μεταφοράς City Style

Το ηλεκτρονικό θήλαστρο Swing βασίζεται στην μοναδική τεχνολογία άντλησης 2Φάσεων
Τι κάνει την τεχνολογία 2‐Φάσεων μοναδική;
Η Medela έχει διδαχθεί από αυτούς που ξέρουν καλύτερα: Τα βρέφη!
Από τη φύση τους, τα βρέφη αρχικά θηλάζουν γρήγορα για να ενεργοποιήσουν το αντανακλαστικό της διάθεσης του μητρικού γάλακτος (MER‐Milk Ejection Reflex) και να ξεκινήσει η ροή του. Από τη στιγμή που το γάλα αρχίζει να ρέει τα βρέφη θηλάζουν πιο αργά για όλη τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού.
H Medela, βάση αυτής της φυσικής συμπεριφοράς, και μετά από τεκμηριωμένες επιστημονικές έρευνες στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αυστραλίας, έχει δημιουργήσει τις αντλίες στήθους νέας γενιάς.
Με το μοναδικό πρόγραμμα 2‐Φάσεων, της ενεργοποίησης και της άντλησης, τη μόνη επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνολογία για θήλαστρα, που μιμείται τον φυσικό ρυθμό θηλασμού, η Medela θέτει νέα κριτήρια στην άνεση και στην αποτελεσματικότητα. Χάρη στη τεχνολογία άντλησης 2 φάσεων, το ηλεκτρονικό θήλαστρο Swing μιμείται το φυσικό τρόπο που το βρέφος θηλάζει στο στήθος της μητέρας του.
H μητέρα νιώθει μεγάλη άνεση, όπως ακριβώς και στο θηλασμό.
Επιπλέον, αποδεδειγμένα, αντλείται περισσότερο γάλα, σε λιγότερο χρόνο!


Ο θηλασμός είναι μία από τις πιο όμορφες και φυσικές εμπειρίες που μία μητέρα μπορεί να μοιραστεί με το μωρό της. Είναι μία μοναδική στιγμή κατά την οποία η μητέρα και το βρέφος αισθάνονται έντονο δέσιμο και οικειότητα. Ο θηλασμός είναι μία πρακτική διαδικασία δεδομένου ότι το γάλα είναι πάντα διαθέσιμο στη σωστή θερμοκρασία, κάθε φορά που το βρέφος πεινάει. Επιπλέον, ωφελεί την υγεία της μητέρας αλλά και του βρέφους με ποικίλους τρόπους. Η φύση έκανε τα μωρά πολύ αποτελεσματικά. Ενστικτωδώς γνωρίζουν πώς να αντλήσουν το γάλα της μητέρας τους, αλλάζοντας τον τρόπο που θηλάζουν κατά τη διάρκεια ενός θηλασμού. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα βρέφη θηλάζουν φυσιολογικά σε 2 φάσεις.

Αρχικά θηλάζουν γρήγορα και απαλά

• Για να ενεργοποιήσουν την άντληση του γάλακτος και να αρχίσει η ροή του.

Μόλις το στήθος ενεργοποιηθεί επαρκώς, τα βρέφη αρχίζουν να θηλάζουν με πιο αργές και βαθύτερες κινήσεις για να ξεκινήσει η πραγματική φάση της σίτισης.

Η επαναστατική τεχνολογία της άντλησης 2-Φάσεων αποτελείται από:

Τη λειτουργία της διέγερσης (για την ταχεία ενεργοποίηση της άντλησης)
Τη λειτουργία της άντλησης (για απαλή και αποτελεσματική άντληση)


Οι αντλίες 2-φάσεων μιμούνται το φυσικό τρόπο θηλασμού του βρέφους.

Αρχικά, ένας γρήγορος ρυθμός θηλασμού για την ενεργοποίηση της άντλησης και της ροής του γάλακτος.

Αυτή η φάση ονομάζεται ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Έπειτα, ένας πιο αργός ρυθμός θηλασμού για την αποτελεσματική και απαλή άντληση του γάλακτος.

Αυτή η φάση ονομάζεται ΆΝΤΛΗΣΗ

Τεχνολογία Νέας Γενιάς 2-Φάσεων

Μέσα από εντατικές και πρωτοποριακές μελέτες, η Medela κατάφερε να μετατρέψει το ένστικτο των βρεφών σε τεχνογνωσία. Το αποτέλεσμα είναι η Τεχνολογία Άντλησης 2-Φάσεων – το νέο πρότυπο για αξεπέραστη φυσικότητα, άνεση και αποτελεσματικότητα των θηλάστρων.

Το πρώτο τμήμα αυτού του γραφήματος δείχνει τη φάση της διέγερσης με ένα γρήγορο ρυθμό άντλησης των 120 κύκλων ανά λεπτό. Το δεύτερο μέρος αυτού του γραφήματος δείχνει τη φάση της άντλησης με πιο αργό ρυθμό σε 45 με 78 κύκλους ανά λεπτό (ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της μητέρας). Η φάση της διέγερσης είναι διπλάσιας ταχύτητας από τη φάση της άντλησης.

Η τεχνολογία άντλησης 2-φάσεων αποδεδειγμένα:

Προσφέρει την ίδια αίσθηση με ένα μωρό
Αντλεί περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο
Διεγείρει και αντλεί ταχύτερα τη ροή του γάλακτος
Αποδεδειγμένα προσφέρει την ίδια αίσθηση με ένα μωρό

Πρότυπα υψηλής συχνότητας έχουν αξιολογηθεί από τις μητέρες ως αίσθηση παρόμοια με αυτή του μωρού (τουλάχιστον 100 κύκλους ανά λεπτό / παρόμοια με το μη θρεπτικό θηλασμό του μωρού των περίπου 2 αντλήσεων ανά δευτερόλεπτο).

Αποδεδειγμένα αντλεί περισσότερο γάλα σε λιγότερο χρόνο, όταν χρησιμοποιείται στο μέγιστο ανώδυνο επίπεδο κενού αέρος στη φάση της άντλησης

– 5 λεπτά στη φάση άντλησης της Symphony μπορούν να αφαιρέσουν τόσο γάλα όσο κατά μέσο όρο 16 λεπτά θηλασμού

– Όταν χρησιμοποιείται στο μέγιστο ανώδυνο επίπεδο κενού αέρος, το 80% του γάλακτος που αντλείται απομακρύνεται στα πρώτα 7 λεπτά.

Αποδεδειγμένα διεγείρει και αντλεί ταχύτερα τη ροή του γάλακτος

Χρόνος άντλησης του μητρικού γάλακτος
Το βρέφος περίπου: 1 λεπτό
Υψηλή συχνότητα (Symphony): 1 ½ λεπτο
Χαμηλή συχνότητας (Classic): 2 ½ περίπου λεπτά

Μέγιστο ανώδυνο επίπεδο κενού αέρος

Το υψηλότερο επίπεδο κενού αέρος που μία μητέρα μπορεί να ανεχτεί χωρίς πόνο. Πώς μπορεί να επιτευχθεί το μέγιστο ανώδυνο επίπεδο κενού; Η μητέρα μπορεί να καθορίσει το προσωπικό της Μέγιστο Ανώδυνο Επίπεδο Κενού Αέρος με την αύξηση του κενού αέρος μέχρι το σημείο της άντλησης που αισθάνεται λίγο άβολα (όχι πόνο) και στη συνέχεια με την ελαφριά μείωσή του. Αυτό το τελικό επίπεδο κενού αέρος είναι το μέγιστό της.