Πιπίλα Nuk Starlight σιλικόνη με κρίκο σιέλ 6-18μ

21-03-0008
2.90 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Ασπίδα ανατομικού σχήματος που εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο του μωρού

  • Καλαίσθητο, διαφανές σχέδιο σε παστέλ αποχρώσεις

  • Φυσικό, ορθοδοντικό σχήμα NUK
    Ειδικά μελετημένη για το πρόσωπο και το σαγόνι του μωρού

Η ασπίδα με το εξαιρετικά λεπτό και ανατομικό σχήμα εφαρμόζει τέλεια στο πρόσωπο του μωρού σας, οι οπές αερισμού επιτρέπουν τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα και τα λαμπερά και χαρούμενα παστέλ χρώματα εξασφαλίζουν μια εξαιρετικά καλαίσθητη όψη.

Η ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού προστατεύεται απόλυτα: η ενσωματωμένη αυλάκωση δεν επιτρέπει τη συσσώρευση σάλιου στη βάση της πιπίλας ενώ ο κρίκος διπλώνει χωνευτά πάνω στην ασπίδα της πιπίλας ώστε να μην αφήνει σημάδια στο προσωπάκι του μωρού όταν αυτό κοιμάται μπρούμυτα ή στο πλάι.

Φυσικά, η θηλή διαθέτει το πρωτότυπο σχήμα Nuk που προσομοιάζει το σχήμα της μητρικής θηλής κατά τη διάρκεια του μητρικού θηλασμού. Έτσι το μωρό σας εξασκεί τα χείλη, τους μυς, τη γλώσσα και τις σιαγόνες του με φυσικό τρόπο.

Όπως όλες οι πιπίλες της NUK, η Starlight διαθέτει το σύστημα διαφυγής αέρα (AIR SYSTEM) της NUK. Αυτό σημαίνει ότι ο αέρας διαφεύγει από τη θηλή μέσω μιας βαλβίδας. Έτσι η πιπίλα παραμένει μαλακή και αρκετά επίπεδη ώστε να μην προκαλούνται δυσπλασίες στη γνάθο.

Διατίθεται σε διάφορα χρώματα.