Μαξιλάρι για ασφαλή ύπνο Aerosleep

B.3064
43.90 
Χρόνος παράδοσης: 4-10 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ανέρχεται σε 15-25 ημέρες.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας θα ενημερωθείτε άμεσα.

+
στα Αγαπημένα

Μαξιλάρι Aerosleep για όνειρα γλυκά, ασφαλή και στεγνά!

Απόλυτα ασφαλές για το μωρό σας μαξιλάρι που του επιτρέπει να αναπνέει ακόμη και όταν βρίσκεται μπρούμυτα. Τα προϊόντα AeroSleep διαθέτουν μία πρωτοποριακή εσωτερική δομή που επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί ανεμπόδιστα, ενώ παράλληλα συγκρατούν την υγρασία, τον ιδρώτα και οποιαδήποτε διαρροή, στο εσωτερικό τους πυρήνα. Έτσι το μωρό σας παραμένει στεγνό και καθαρό και κυρίως ασφαλές καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Επιπλέον η AeroSleep προνοεί για την ανάπτυξη του παιδιού σας και διαθέτει δύο γεμίσματα σε κάθε συσκευασία, ώστε να προσαρμόζετε το μέγεθος του ανάλογα με την ηλικία του. Κάθε ένα απευθύνεται σε ένα στάδιο ανάπτυξης, ενώ αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο μαζί για να αυξήσετε τον όγκο του.

Συνδυάζεται με την απαλή και ειδικά διάτρητη μαξιλαροθήκη AeroSleep που αγκαλιάζει το μαξιλάρι και επιτρέπει στον αέρα να κυκλοφορεί στο μέγιστο βαθμό.

Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη Small (30x46 cm) και Medium (35x50 cm)

Μαξιλάρι AeroSleep: ιδανικό ως το πρώτο μαξιλάρι του μωρού σας!

Η εταιρεία AeroSleep σχεδιάζει και κατασκευάζει βρεφικά προϊόντα ύπνου που εξασφαλίζουν πως το παιδί σας κοιμάται αναπνέοντας ελεύθερα, υγιεινά και με ασφάλεια. Η καινοτόμα τεχνολογία τους είναι επιστημονικά ελεγμένη και μπορεί να εγγυηθεί έναν υγιεινό και άνετο ύπνο.

Η δομή των προϊόντων AeroSleep με 3D τεχνολογία

Επίπεδο με αέρα: ανοιχτή, ενισχυμένη, τρισδιαστατη δομή, διασφαλίζει την απαραίτητη κυκλοφορία του αέρα
Απορροφητικό επίπεδο: συγκρατεί την υγρασία μακριά από το μωρό
Αδιάβροχο επίπεδο: διατηρεί το στρώμα στεγνό