Σελτεδάκι Baby Oliver σχέδιο 357

B.5249akiro
10.90 
ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

To Sleep Safe Essential Pack, αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιλογή για το κρεβατάκι του μωρού σας! Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία AeroSleep, ο συνδυασμός αυτός εγγυάται ότι το μωρό σας αναπνέει ελεύθερα σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον ύπνου, με την κατάλληλη υποστήριξη πλάτης.

Στρώμα Essential

Το στρώμα του Sleep Safe Essential Pack είναι φτιαγμένο από πυρήνα Airfelt®, ένα καινοτόμο υλικό ανοιχτής δομής που προσφέρει πλήρη στήριξη της πλάτης του βρέφους. Πρόκειται για ένα αξιόπιστο στρώμα, βασικής σειράς, που κατασκευάζεται στο Βέλγιο. Διαθέτει κάλυμμα με φερμουάρ που πλένεται στο πλυντήριο στους 60°C.*

Ανώστρωμα AeroSleep Original Baby Protect

Το προστατευτικό βρεφικού στρώματος AeroSleep αποτελείται από μια ειδική 3D κυψελωτή δομή που δημιουργεί ένα στρώμα αέρα, πάνω στο οποίο το μωρό σας μπορεί να κοιμάται αναπνέοντας συνέχεια ακόμα και στη περίπτωση που γυρίσει μπρούμυτα.

Επιπλέον, οι διαρροές - από αναγωγές, σταξίματα πάνας και σιελόρροια - περνάνε μέσω της κυψελοειδούς δομής, στο απορροφητικό επίπεδο. Η αδιαπέραστη μεμβράνη / αδιάβροχη προστατεύει το στρώμα από λεκέδες και ταυτόχρονα κρατά το παιδί σας στεγνό.

Μπορείτε να πλύνετε το ανώστρωμα AeroSleep όπως και το κάλυμμα του στρώματος Essential στο πλυντήριο στους 60°C.

* Γνωρίζατε ότι τα βακτήρια και οι μικροοργανισμοί δεν επιβιώνουν σε θερμοκρασία άνω των 57 ° C; Επομένως, πλένοντας τα προϊόντα μας στους 60°C είστε βέβαιοι ότι αυτά μένουν 100% καθαρά.

Η εταιρεία AeroSleep σχεδιάζει και κατασκευάζει βρεφικά προϊόντα ύπνου που εξασφαλίζουν πως το παιδί σας κοιμάται αναπνέοντας ελεύθερα, υγιεινά και με ασφάλεια. Η καινοτόμα τεχνολογία τους είναι επιστημονικά ελεγμένη και μπορεί να εγγυηθεί έναν υγιεινό και άνετο ύπνο.

Η δομή των προϊόντων AeroSleep με 3D τεχνολογία

Επίπεδο με αέρα: ανοιχτή, ενισχυμένη, τρισδιαστατη δομή, διασφαλίζει την απαραίτητη κυκλοφορία του αέρα
Απορροφητικό επίπεδο: συγκρατεί την υγρασία μακριά από το μωρό
Αδιάβροχο επίπεδο: διατηρεί το στρώμα στεγνό

Δείτε Ακόμη