Οδηγός αγορών για βρεφικά είδη

04/06/2020
Οδηγός αγορών για βρεφικά είδη | Bebe Maison

Μπορεί για πολλές από εμάς οι 9 μήνες να φαίνονται σαν ένας αιώνας, ο ενθουσιασμός μας για να γνωρίσουμε το μωράκι μας είναι μεγάλος. Όμως μόλις αρχίσετε την έρευνα για το πως είναι να είσαι γονιός, θα καταλάβετε ότι αυτοί οι μήνες είναι ότι πρέπει γα να προετοιμαστείτε, έτσι ώστε να είστε πιο χαλαροί όταν έρθει η μεγάλη μέρα.

Η αλήθεια είναι ότι τα μωράκια χρειάζονται πολλά πράγματα. Όπου πάτε θα δείτε άπειρα βρεφικά προϊόντα. Πώς όμως θα αποφασίσετε τι πραγματικά χρειάζεστε; Με την έρευνα.

Το βρεφικό δωμάτιο είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για την μέλλουσα μαμά. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο αν δεν γνωρίζετε το φύλλο. Μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τους ουδέτερους τόνους.

Από τις πιο σημαντικές αγορές είναι το καρότσι και το κάθισμα αυτοκίνητου. Το καθισματάκι θα χρειαστεί από την πρώτη μέρα που θα βγάλετε το μωράκι σας από την κλινική ή το νοσοκομείο. Η επιλογή του καροτσιού μπορεί να σας κάνει την ζωή εύκολη, αν επιλέξετε σωστά, ή να σας ζορίσει αν επιλέξετε λάθος.

Ο οδηγός αγορών του Bebe Maison θα σας βοηθήσει να κάνετε ουσιαστικές και συμφέρουσες αγορές. Σκοπός δεν είναι να φορτωθείτε περιττά προϊόντα που δε θα χρησιμοποιήσετε ποτέ και δε θα έχετε χώρο να τα αποθηκεύσετε. Επιλέξτε προσεκτικά βάση της καθημερινότητας και των αναγκών σας. Και μην ξεχνάτε σύντομα θα καλωσορίσετε ένα νέο μέλος στο σπίτι σας, οπότε θα πρέπει να κάνετε και κάποιες παραχωρήσεις.

Μερικές πρώτες συμβουλές:

Μην κάνετε το λάθος να αγοράσετε τα πάντα σε μια φορά. Αγοράστε τα βασικά για τις πρώτες ημέρες. Μπορείτε να αγοράσετε τα υπόλοιπα όταν τα χρειαστείτε. Έχετε κατά νου ότι θα σας φέρουν και δωράκια! Επίσης, προσέξτε μην αγοράσετε πολλά μικρά ρουχαλάκια, που δε θα προλάβετε καν να χρησιμοποιήσετε. Τα μωράκια αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Αν δε γνωρίζετε το φύλλο του μωρού βάψτε το δωμάτιο σε ουδέτερα χρώματα. Όταν μάθετε το φύλλο, δώστε τις τελευταίες πινελιές.
3. Να δώσετε προσοχή στα χρώματα που θα βάψετε το βρεφικό δωμάτιο, θα πρέπει να είναι μη τοξικά. Επίσης, το δωμάτιο θα πρέπει να έχει αεριστεί καλά πριν έρθει το νέο μέλος. Ρωτήστε νέες μανούλες ποια βρεφικά προϊόντα ήταν όντως χρήσιμα και ποια ήταν περιττά. Προσοχή το τι βολεύει μια μαμά δε σημαίνει ότι βολεύει και την άλλη. Ακούστε τις συμβουλές τους αλλά στο τέλος ακολουθήστε το ένστικτο σας.
Λογικό είναι οι φίλοι και η οικογένεια σας να σας προσφέρουν εξοπλισμό που χρησιμοποίησαν αυτοί για το δικό τους μωράκι. Ποτέ μη δεχτείτε χρησιμοποιημένο στρώμα ή κάθισμα αυτοκίνητου. Ένα παλαιό στρώμα δε θα προσφέρει την ανατομία και την υγιεινή που θα προσφέρει ένα καινούριο. Το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι για την ασφάλεια του μωρού στο αυτοκίνητο. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ένα μεταχειρισμένο κάθισμα αυτοκινήτου έχει εμπλακεί σε ατύχημα, με αποτέλεσμα να έχει απορροφήσει κραδασμούς και να μην παρέχει ασφάλεια. Είναι γεγονός ότι τα παιδικά καθίσματα έχουν ημερομηνία λήξης. Διαβάστε για τον θηλασμό και ενημερωθείτε σωστά. Είναι υπέροχος και είναι δωρεάν! Συμβουλευτείτε μανούλες που θήλασαν, η εμπειρία τους μπορεί να σας βοηθήσει. Προσπαθήστε τις πρώτες εβδομάδες το πρόγραμμα σας να είναι χαλαρό. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αναρρώσετε από τον τοκετό. Επίσης, θα χρειαστείτε χρόνο για να γνωρίσετε και να χαρείτε το μωράκι σας. Καλό θα ήταν να περιορίσετε τους πολλούς επισκέπτες τις πρώτες μέρες. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι και θέλουν να γνωρίσουν το μωράκι σας, αλλά πρώτα πρέπει να το γνωρίσετε εσείς και να σας γνωρίσει και αυτό.